Simona Ionescu / Redactor Șef

O mai țineți mine pe Dana Marijuana, prima cântăreață de rap? Speră să dea lovitura cu noua melodie

O mai țineți mine pe Dana Marijuana, prima cântăreață de rap? Speră să dea lovitura cu noua melodie
Ani buni a stat pe bară și acum s-a reîntors în muzică cu forțe proaspete. Ce vrea să facă Dana Marijuana.

Dana Marijuana își încearcă norocul din nou în muzică. Aceasta vrea să fie din nou în topuri.

O mai țineți mine pe Dana Marijuana, prima cântăreață de rap? Speră să dea lovitura cu noua melodie

De data asta, Dana Marijuana speră că toată viața i se va schimba. A făcut o melodie nouă în care și-a pus toată speranța. Dana Marijuana s-a făcut remarcată între 1990 și 2000 datorită colaborării cu B.U.G. Mafia, iar ulterior melodia  „Cea mai fidelă fată”,  a rupt topurile pur și simplu. Toată lumea o adora, dar din păcate a intrat apoi într-un con de umbră.

Dana a avut o viață plină de probleme

Dana Marijuana a fost invitată în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea” și a fost la înălțime. În plus, Dana și-a refăcut și codițele care a făcut-o odinioară celebră. Prima cântăreață de rap din România nu a avut o viață deloc ușoară, pentru că s-a luptat mult atât cu drogurile cât și cu depresia.

”Cu Cristi (n.r. primul iubit) am luat pentru prima oară heroină. De fapt, de atunci am început să fim împreună, pentru că până atunci fusesem doar amici. S-a întâmplat într-o seară când am fost la cineva să ne luăm prima dată, pentru că mulţi dintre prietenii noştri luau şi am zis şi noi să încercăm, să gustăm». Aveam nişte trăiri cum nu avusesem, mă redescopeream şi simţeam totul la un alt nivel.

Lucrurile căpătau alt sens şi le vedeam într-o lumină cu totul nouă… Eram tot mai obosită, dormeam extrem de puţin şi mâncam foarte rar. Slăbisem îngrozitor – ai mei erau foarte speriaţi, au crezut că mă sinucid când mă vedeau aşa apatică, în stările mele «ciudate», cu noua mea «credinţă», despre care încercam să le explic şi care îi şoca. Era clar că nu eram ok”, a mărturisit în trecut Dana.

Sursă foto: instagram, cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre