Simona Ionescu / Redactor Șef

O mare artistă internațională, moartă în condiții bizare. Era idolul adolescenților

O mare artistă internațională, moartă în condiții bizare. Era idolul adolescenților
A murit o mare artistă internațională care era idolul adolescenților. Tânăra în vârstă de 30 de ani s-a stins în condiții misterioase.

O mare artistă K-Pop internațională, iubită de milioane de adolescenți, s-a stins din viață în condiții bizare. Park Bo Ram, în vârstă de 30 de ani, era una dintre cele mai apreciate cântărețe din Coreea de Sud, cu milioane de fani în întreaga lume. 

Park Bo Ram se afla în casa unui prieten din Seoul, atunci când s-a prăbușit pur și simplu din picioare, sub privirile șocate ale celor care erau de față. Prietenii artistei au sunat imediat la numărul de urgență, iar la fața locului au venit mai multe echipaje de salvare. 

Artista ar fi făcut infarct 

Deși totul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, astfel că o cauză oficială a decesului nu a fost comunicată, se pare că celebra cântăreață ar fi suferit de un infarct subit. Ambulanța a transportat-o la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru vedeta K-Pop. 

Park Bo Ram era un adevărat superstar în industria K-Pop
Sursa foto: Captură YouTube

Decesul a fost confirmat de casa de producție pe care o deținea, care a exprimat cât de regretabilă a fost această veste. Apropiații lui Park Bo Ram se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Fanii artistei sunt și ei îndurerați, astfel că internetul este plin de fotografii si video-uri cu iubita cântăreață. 

Casa de producție a făcut anunțul trist

„Park Bo Ram a murit brusc în timpul nopții târzii de 11 aprilie. Toți artiștii și executivii de la XANADU Entertainment sunt profund întristați de pierderea ei. Este și mai dureros că trebuie să vă aducem această veste bruscă tuturor fanilor care o susțin pe Park Bo Ram,” a declarat XANADU Entertainment, agenția ei, într-un comunicat.

Se vehiculează că Park Bo Ram ar fi făcut un infarct subit.
Sursa foto: Facebook

Potrivit unui raport de la AllKPop, Park Bo Ram a participat la un eveniment privat cu doar câteva ore înainte de moartea ei, conform anchetatorilor de la Stația de Poliție Namyangju. Se pare că ea bea alături de doi prieteni la eveniment. Artista a mers la toaletă la ora 9:55 p.m., și nu s-a întors. Îngrijorați, prietenii ei au mers să o verifice și au găsit-o aplecată peste chiuvetă, inconștientă.

Park Bo Ram, vedetă la doar 17 ani 

Park Bo Ram a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 17 ani în 2010, impresionând publicul cu talentul ei la competiția de cântat, Super Star K2. În 2014, a marcat debutul ei oficial în industria muzicală pop cu lansarea single-ului său „Beautiful”, în colaborare cu rapperul Zico.

 

Park Bo Ram a câștigat mai multe premii de atunci, inclusiv premiul Artistul Anului la Gaon Chart Music Awards 2014. Cunoscută pentru vocea și piesele sale memorabile precum „Hyehwadong (Sau Ssangmundong)” pentru Reply 1988 și „Te rog să spui ceva, chiar dacă e o minciună” pentru W – Two Worlds, Bo Ram se pregătea activ pentru revenire pentru a marca cea de-a zecea aniversare a debutului ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre