Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă rundă în meciul Gigi Becali – Anamaria Prodan. Ce vrea să facă impresara cu fotbaliștii e incredibil

O nouă rundă în meciul Gigi Becali – Anamaria Prodan. Ce vrea să facă impresara cu fotbaliștii e incredibil
Războiul dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan continuă. Impresara e supărată-foc după ce latifundiarul din Pipera a dat lovitura cu transferul lui Dennis Man, iar ea a încasat firimituri.

O nouă rundă în meciul Gigi BecaliAnamaria Prodan s-a consumat aseară. Gigi Becali susține că nu mai e cale de întors, scrie Capital. Războiul total dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan e departe de a se fi încheiat. Latifundiarul din Pipera a dat însă o mega lovitură. Anamaria Prodan nu mai are nicio şansă. Totul s-a decis în lotul echipei de pe primul loc din Liga I.

Gigi Becali i-a dat încă o lovitură Anamariei Prodan

Scandalul transferului lui Dennis Man la Parma, în Serie A, e departe de a se încheia. Anamaria Prodan a luat un comision de doar 100.000 de euro, în timp ce Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, a pus mâna pe un milion de euro.

Acum, impresarul Anamaria Prodan suferă o nouă pierdere uriaşă. Gigi Becali a făcut anunţul clar. Milionarul se ține tare în fața Anamariei Prodan, după ce agenta le-a transmis fotbaliștilor să fie bărbați și să-i spună finanțatorului de la FCSB că nu renunță la contractele cu ea.

Milionarul din Pipera a explicat de ce nu este dispus să facă niciun pas înapoi și de ce își va menține strategia. „Când cineva te jignește, mai poți să colaborezi? Nu. Dar, nu mai vreau să vorbesc. Eu le-am spus jucătorilor că nu mai trebuie să aibă de a face cu Anamaria Prodan, da? Asta e politica de la FCSB și trebuie respectată de toată lumea. Faci ce spune Becali”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Chestionat în legătură cu Anamaria Prodan, care a spus că se gândește să apeleze la instanță dacă acele contracte vor fi unilateral reziliate, Becali a spus clar. „O să vedem, dacă o să mă acționeze în judecată. Nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a adăugat Gigi Becali.

Anamaria Prodan a avut un mesaj clar. Nu a rămas datoare. „Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: noi avem un contract, mergem cu el până la capăt”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Bianca Drăgușanu le răsfață pe fiica ei și pe a lui Bodi, fără să facă diferențe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre