Simona Ionescu / Redactor Șef

O polițistă din România a fost desemnată „Regina atletismului”

O polițistă din România a fost desemnată „Regina atletismului”
Inspectoratul de Poliție Județean Brașov se mândrește cu o polițistă extraordinară. Maria Ilona Șocu a fost desemnată cea mai Regina atletismului.

Maria Ilona Șocu care lucrează la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a primi titlul de cea mai rapidă polițistă din lume, ocupând primul loc la proba Regina atletismului.

Pe podium la jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor

„Anul trecut am obținut titlul de „cea mai rapidă polițistă din lume” ocupând locul I la proba „Regina atletismului”, proba de 100 de metri, la jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor. Este un campionat unde participă toți angajații Ministerelor de Interne din lume. Sunt legitimată la clubul Țara Bârsei din Brașov și mă antrenez cu domnul Horațiu Calfă”, a declarat polițista Maria Ilona Socu.

Performanțele sale sportive

Potrivit informațiilor oferite de transilvania365.ro, inspectorul de poliție Șocu Maria Iliona a câștigat trei medalii de aur și o medalie de argint la World Police and Fire Games 2022. E vorba de medalia de aur la atletism, proba de 100 m, medalia de aur la atletism, proba de ștafetă, 4×400 m și medalia de aur la atletism, proba de 4×100 m. De asemenea, s-a clasat pe locul II la atletism, proba de 200 m.

Ea e regina atletismului, cea mai rapidă polițistă din lume!

„Ne mândrim că Ilona face parte din echipa noastră și o asigurăm de tot sprijinul de care are nevoie pentru a-și continua visul!

Reprezentanții IPJ Brașov sunt extrem de mândri de colega lor și au asigurat-o că vor fi alături de ea cu tot ce are nevoie, oferindu-i sprijinul pentru a arăta lumii întregi cât de minunate sunt polițistele din România. „Este încântător să vedem steagul României arborat pe cele mai înalte trepte, într-o competiție uriașă, cu peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de țări, subliniind faptul că în spatele acestor rezultate sunt zile nenumărate de antrenamente și muncă.

Noi, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, ne mândrim că Ilona face parte din echipa noastră și o asigurăm de tot sprijinul de care are nevoie pentru a-și continua visul de a cucerii podiumurile marilor competiții sportive la care va participa!”, au adăugat reprezentanții poliției”, spun reprezentanții IPJ Brașov. La rândul său, tânăra le-a promis că va continua să se pregătească pentru „a face cel puțin aceeași figură și la următoarele campionate mondiale”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre