Simona Ionescu / Redactor Șef

O profesoară sexy devenită model OnlyFans a dat școala în judecată. S-a simțit nedreptățită că a fost concediată

O profesoară sexy devenită model OnlyFans a dat școala în judecată. S-a simțit nedreptățită că a fost concediată
Când s-a decis să-și deschisă un cont OnlyFans, Sarah Juree, profesoară la Academia de științe Starbase, spune că a fost încurajată de șeful său.

Ulterior, după ce un blogger anonim a raportat la școală prestația ei, șefului nu i-a căzut bine, așa că a concediat-o.

Femeia este disperată pentru că a rămas fără servici și s-a decis să dea școala în judecată. Ea spune că mai mulți colegi au și al doilea job pentru că nu se pot descurca cu banii și a fost nevoită să ia această decizie pentru a-și crește gemenii. Între timp însă, a realizat că, odată cu ce posta pe OnlyFans, și-a redescoperit sexualitatea.

Ea e profesoara care și-a făcut cont pe OnlyFans

Femeia a angajat acum un avocat, dar pentru că nu mai are o sursă de venit stabilă, nici banii necesari pentru apărător nu sunt, așa că a deschis o chetă pe pagina GoFundMe. Încearcă din răsputeri să strângă bani pentru a se întreține, pentru că trece printr-o „perioadă dificilă”.

„Am fost concediată pe nedrept de la slujba mea de profesor pentru că am deschis un cont OnlyFans, după ce șeful meu m-a încurajat”

„Bună, eu sunt Sarah Juree! O mamă singură cu gemeni. Am fost concediată pe nedrept de la slujba mea de profesor pentru că am deschis un cont OnlyFans, după ce șeful meu m-a încurajat să fac acest lucru. Strâng bani pentru a mă ajuta să mă întrețin pe mine și pe gemenii mei în timp ce traversez această perioadă dificilă”, a scris profesoara sexy.

A fost concediată, deși șeful a încurajat-o să-și facă cont pe OnlyFans

Profesoara spune că a mai fost odată discriminată

Pe de altă parte, Sarah a menționat că a mai fost odată dată la o parte, când a fost refuzată să apară pe un banner publicitar online. „Aproape fiecare profesor din America are o a doua slujbă, sau chiar mai multe. Fosta mea colegă a lucrat ca barman și spunea că a început și cu o pagină Onlyfans. Șeful meu ne-a spus amândurora să prestăm pe OnlyFans, cu câteva zile înainte de a fi concediată” a mai spus Sarah.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre