Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă de la Survivor All Stars 2024 povestește cum a fost înșelată de partener. Dar și ce schimbări majore și-a făcut

O vedetă de la Survivor All Stars 2024 povestește cum a fost înșelată de partener. Dar și ce schimbări majore și-a făcut
A făcut senzație în sezonul 1 al emisiunii Survivor România și le-a demonstrat masculilor că femeile sunt puternice. Vedeta se întoarce cu forțe proaspete.

O vedetă de la Survivor All Stars 2024 povestește cum a fost înșelată de partener. A fost și un motiv care a determinat-o să facă schimbări majore. Din nou, vedeta va fi prezentă într-una dintre cele mai grele emisiunii și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă prestația ei. E vorba despre Elena Ionescu are a răspuns „prezent” la Survivor All Stars.

Emisiunea va începe pe 16 ianuarie, la ProTV și va una de excepție, iar Elena Ionescu le-a spus fanilor că e extraordinar de fericită că va face parte din acest proiect.

„Așteptăm cu nerăbdare să vă dau această veste! Survivor România! Mă bucur și sunt mândră să fac parte din acest minunat proiect care mi-a schimbat viața la propriu! Sunt recunoscătoare și va mulțumesc că datorită vouă sunt azi aici!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu, mai frumoasă ca niciodată

„Tatăl meu mi-a luat medicamente”

Anul trecut, Elena Ionescu a vrut să se reinventeze și a început cu o operație de mărire a sânilor. Vedeta a fost extrem de mulțumită de rezultatul final, pentru că, spre deosebire de alte doamne care au suferit aceeași intervenție, ea nu a avut nici un fel de dureri. „Când auzeam alte fete că nu se pot mișca, nu pot să se ridice din pat… nu există! Eu nu am avut nicio durere. Tatăl meu mi-a luat medicamente, dar eu nu am luat, pentru că nu am avut dureri”, a spus atunci artista.

Elena Ionescu se pregătește de Survivor All Stars!

„A fost mai bine că totul s-a petrecut repede și radical”

Chiar dacă toată lumea o vede puternică și determinată și Elena Ionescu a avut un moment greu în viață. Atunci când soțul său, Dragoș Stanciu, căruia i-a dăruit un băiat, a înșelat-o.

„El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. (…) din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie.

Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical decât să fie mai târziu şi mult mai greu!”, a afirmat Elena Ionescu, potrivit Viva. Dacă în carieră totul îi merge din plin, în dragoste mai are de așteptat. Elena a încercat să-și refacă viața alături de artistul grec Giorgos Athanasiadis, dar cei doi au sfârșit prin a se despărți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre