Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița și-a pus din nou fanii pe jar. O filmare cu fosta vedetă de la Acces Direct face vâlvă pe internet

Vulpița și-a pus din nou fanii pe jar. O filmare cu fosta vedetă de la Acces Direct face vâlvă pe internet
După despărțirea de fostul iubit, Cătălin, fosta vedetă a Antenei 1, Vulpița, a rupt Internetul în două cu o nouă apariție.

Vulpița, fosta vedetă de la Acces Direct, a apărut într-o filmare alături de un bărbat și semnează niște acte. Unii speculează că ar fi vorba de o nouă cununie. Să se fi despărțit oficial tânăra de Viorel Stegaru și să înceapă o nouă viață alături de alt bărbat?

Vulpița din Blăgești are o viață tulburată. După ce s-a despărțit de Viorel Stegaru și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin, dar nu demult fosta vedetă a Antenei 1 s-a despărțit și de acesta. Nimeni nu știe ce a făcut Vulpița de atunci, însă recent Rebeca, o apropiată a fostului iubit al Veronicăi Stegaru, a postat un video în care aceasta apare alături de un alt bărbat și semnează niște acte. Internauții au observat că cei doi se află într-o sală ce seamănă cu o instituție publică, iar alături de cei doi sunt mai multe steaguri. Ținuta lor este de vară, semn că filmarea a fost făcută cu ceva luni în urmă.

„Uitați cum se cunună Dumitru Ștefan cu Stegaru Veronica. Hai, Veronica, semnează”

Vulpița și bărbatul sunt îmbrăcați lejer, cu tricouri, iar în fața tinerei sunt mai multe hârtii pe care aceasta le semnează.

Ce acte semnează Vulpița alături de un bărbat misterios?

Veronica pare că nu prea înțelege ce trebuie să semneze, apoi îi întinde pixul bărbatului. „Uitați cum se cunună Dumitru Ștefan cu Stegaru Veronica. Hai, Veronica, semnează.”, se aude vocea celui care filmează.

Nimeni nu știe ce documente erau cele din fața Veronicăi. Să se fi despărțit Vulpița oficial de Viorel Stegaru și să-și refacă viața?

De ce s-a despărțit Vulpița de iubit

Cu ceva timp în urmă, Vulpița a postat o fotografie pe contul de  socializare în care a anunțat că s-a despărțit și de Cătălin. Tânăra părea fericită în casa acestuia și punea destul de des video-uri în care cânta și dansa. Nimeni nu știe ca să fi fost motivul rupturii dintre ei, dar la un moment dat Cătălin a postat, la rândul său, o fotografie cu o altă frumusețe autohtonă.

Se pare însă că nici acesta nu are viața pe care și-a dorit-o, pentru că pune tot felul de melodii triste pe contul de TikTok. Oare să-și fi dat seama că tot Vulpița era mai bună, dar nu mai e loc de împăcare? În mod clar telenovela Vulpiței pe internet va continua, fiindcă îi place tot mai mult să fie în atenția românilor de pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre