Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine e mamă pentru Iulia Albu. Vedeta a spus totul, cu ochii în lacrimi, la „America Express”

Cine e mamă pentru Iulia Albu. Vedeta a spus totul, cu ochii în lacrimi, la „America Express”
Femeie puternică, pe care nimic nu o poate pune la pământ, Iulia Albu capitulează când vine vorba de familie. Din păcate, vedeta nu are parte de dragostea părinților, așa cum și-a dorit. A mărturisit tot ce simte, la „America Express”.

Momentul în care concurenții „America Express” au primit scrisori de la familie a fost emoționant pentru Iulia Albu.

Vedeta a izbucnit în lacrimi când a citit scrisoarea de la fiica ei și a citit cu sufletul la gură gândurile transmise ei și iubitului său, Mihai, de mama acestuia. Atunci, Iulia Albu n-a mai putut să țină pentru ea și a mărturisit cât de mult înseamnă soacra pentru ea. „Dragă Mihai, luptă alături de iubita noastră Iulia și ori de câte ori eșuați în ceva, luați-o de la capăt cu entuziasm. Vă urez succes și mult noroc ție și frumoasei Iulia. Dumnezeu să vă ocrotească, să veniți sănătoși, cu dragoste mama”, au fost cuvintele așternute pe hârtie de mama iubitului Iuliei Albu.

Iulia Albu a dezvăluit cine se poartă ca o mamă cu ea. Sursă foto: captură video

„Dincolo de ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum acolo, ei vor fi până la ultima clipă, părinții mei”

Chiar dacă Iulia Albu a explicat că nu e în relație bună cu părinții ei, deși a făcut tot ce i-a stat în putință ca lucrurile să se schimbe, iubirea pe care le-o poartă nu se va schimba niciodată. „Mama lui Mihai este și pentru mine mamă. Eu, din păcate, nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului.

Cel mai important lucru este că, dincolo de ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până la ultima clipă, părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi. Aceste scrisori ne-au întors puțin acasă. Ne dau multă putere, știm pentru ce luptăm și suntem foarte recunoscători pentru că ați făcut chestia asta pentru noi și vă mulțumim. Sunteți minunați și voi”, ”, a fost mesajul emoționat al Iuliei Albu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre