Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă din TOWIE își filmează propriul reality show și se pregătește de nuntă

O vedetă din TOWIE își filmează propriul reality show și se pregătește de nuntă
Olivia Attwood își face debutul său solo la TV. Vedeta în vârstă de 29 de ani a părăsit luna trecută show-ul TOWIE (The Only Way Is Essex) pentru a se concentra pe propriul ei reality show.

Olivia a avut un debut exploziv în The Only Way Is Essex în august anul trecut și a fost numită de fani drept „salvatorul” emisiunii. Vedeta își împărțea timpul între Essex, unde este filmat Towie și Manchester, unde locuiește iubitul ei.

A plecat din TOWIE să își facă propriul show

The Only Way Is Essex urmărește viețile, iubirile și scandalurile unui grup de băieți și fete din viața lor reală din Essex. Camerele de filmat surprind evenimentele din toate tipurile de locații, inclusiv saloane de unghii și cluburi de noapte.

Olivia a început să filmeze din nou în august, pe cont propriu, iar camerele de filmare o vor urma în timp ce își planifică nunta cu jucătorul de la Blackburn Rovers, Bradley Dack, în vârstă de 26 de ani. În timpul meciurilor sale, tânărul a înscris cu siguranță gândindu-se la frumoasa sa iubită.

După multe încercări, în sfârșit fericiți

Cei doi au avut o relație on-off, despărțindu-se și împăcându-se de nenumărate ori. Așadar, au avut o relație și în 2017, înainte ca Olivia să plece la celebra emisiune Insula Iubirii. După toate urcușurile și coborâșurile prin care au trecut, Olivia și Bradley sunt acum mai îndrăgostiți ca niciodată, dovada fiind chiar un tatuaj pe care actrița și l-a făcut pe încheietura mâinii, cu numărul de pe tricoul iubitului.

Vedeta s-a logodit cu Bradley în urma unei propuneri romantice din Dubai, în octombrie anul trecut. Spre bucuria fanilor, vedeta a publicat știrile pe contul ei de Instagram: „Măi, asta s-a întâmplat aseară .. una dintre cele mai fericite zile din viața mea”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre