Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă iubită de la noi, certuri în familie. Ce îi reproșează soțului

O vedetă iubită de la noi, certuri în familie. Ce îi reproșează soțului
Două vedete super cunoscute fac un cuplu invidiat de toată România, dar asta nu înseamnă că nu sunt frecvent și certuri în familie. Ce îi reproșează soțului o blondă celebră.

Nu și-ar vedea viața fără soțul ei, însă atunci când apar certuri în familie, îi vine să se urce pe pereți. Ce se întâmplă cu o vedetă foarte cunoscută din România.

O vedetă iubită de la noi, certuri în familie. Ce îi reproșează soțului

Relația Andreei Ibacka cu Cabral este una extrem de frumoasă, dar când certurile își fac apariția, ies adevărate scântei. Care e mărul discordiei? Mai în glumă, mai în serios, actrița a spus ce nu îi convine în relația pe care o are. Adică faptul că unul dintre cei mai mai iubiți prezentatori de la ProTV muncește mult prea mult, lucru care devine la un moment dat deranjant pentru cuplu.

„Soțul meu e foarte muncitor. El, și când nu mai poate, mai poate puțin! Doar că mă suie pe tavan fiindcă nu-și planifică timpul într-un mod realist. Își aglomerează agenda peste măsură și de aici încep boacănele”, a spus Andreea Ibacka pentru revista Unica.

Pe de la altă parte, Cabral a declarat că soția sa este extrem de organizată și nu lasă niciodată lucrurile neterminate. „Îmi place că e organizată. Și meticuloasă. Și nu se oprește niciodată din ce are de făcut… indiferent ce”, a adăugat Cabral, în același interviu.

„A fost o megadulce”

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o perioadă extrem de frumoasă din viață, pentru că vor deveni părinți pentru a doua oară. La început, cei doi au fost puțin stresați pentru că nu știau cum va primi micuța Namiko vestea că va avea o surioară sau un frățior. Dar aceasta i-a lăsat fără cuvinte, pentru că a fost extrem de receptivă ba, mai mult, și-a făcut și planul cum se va juca cu bebelușul.

„Namiko a fost megadulce și a anunțat mai departe întreaga familie că ea e sora lui bebe din burtică. Ba chiar a făcut rapid și planul pe termen mediu (organizată fiind, ca mine), a stabilit o serie de activități pe care le vor face împreună”, a spus sAndreea Ibacka, vizibil emoționată.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre