Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă pe YouTube, dovedită că și-a ucis doi copii. Cum s-au aflat faptele

O vedetă pe YouTube, dovedită că și-a ucis doi copii. Cum s-au aflat faptele
O vedetă YouTube din Statele Unite ale Americii și-a aruncat cei doi nou-născuți la gunoi, la scurt timp după naștere.

Femeia în vârstă de 32 de ani, care are deja doi copii, a născut o fetiță în 2017, iar în anul următor, 2018, un băiat, transmite Daily Star. Ulterior s-a descoperit că Alyssa Anne Dayvault și-ar fi aruncat ambii copii la gunoi, la scurt timp după fiecare naștere.

Totul a ieșit la iveală, scrie sursa citată, după ce, în urma ultimei nașteri, Alyssa a solicitat ajutor medical, iar medicii au fost confuzi să găsească o placentă și un cordon ombilical, dar niciun copil. Luată la întrebări, femeia a recunoscut că a aruncat copilul  la gunoi.

Blogger de beauty și mamă criminală

Alyssa Anne Dayvault este un blogger de beauty foarte cunoscut în America. Faptele sale au șocat o țară întreagă. În cazul ei a urmat un proces, iar verdictul a fost dat recent, arată sursa citată.

Judecătorul a ținut cont de faptul că, în timpul procesului, femeia a recunoscut că a mai ucis un copil, cu un an mai devreme față de crima pentru care era anchetată. Ea a recunoscut că, după ce a născut copilul, acasă, l-a luat pur și simplu și l-a aruncat în pubela de gunoi.

40 de ani de pușcărie

În urma faptelor sale, Alyssa Anne Dayvault a fost condamnată la 40 de ani de închisoare. Când și-a auzit sentința, femeia a izbucnit în plâns. „Vreau doar să-mi cer scuze. Sper ca într-o zi să mă ierte pentru ce am făcut. Am făcut o greșeală uriașă. Nu aș răni pe nimeni, niciodată, mai ales un copil”, ar fi spus ea la scurt timp după ce a primit sentința.

Avocatul femeii a precizat că aceasta ar suferi de tulburări psihice, fapt ce a contribuit la gesturile extreme la care a recurs. Judecătorii au fost, însă, intransigenți față de femeia care a comis oribilele crime.

Sursa foto: YouTube, Local12.com

Țineți-vă bine!  A început războiul „develor” lui Bodi. Ce își aruncă Bianca și Daria în public

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre