Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Lis, fotografie rară cu Viorel. Fostul primar al Capitalei a fost uitat de toată lumea

Oana Lis, fotografie rară cu Viorel. Fostul primar al Capitalei a fost uitat de toată lumea
O vorbă din bătrâni spune că dragostea nu are vârstă, iar unde e iubire, vârsta se vede doar în buletin. La fel de îndrăgostită de Viorel Lis ca în urmă cu 25 de ani când l-a cunoscut, Oana e tristă pentru că fostul primar a fost uitat de toată lumea.

Viorel Lis i-a schimbat viața definitiv și a transformat-o în femeie puternică de acum, care nu se lasă indiferent câte lovituri i-a da viața. De aceea, Oana Lis spune că îi va rămâne fidelă soțului său până la sfârșit. E însă supărată pentru că nimeni dintre cei ce roiau în jurul lui Viorel Lis când era în politică sau primar nu le mai calcă pragul, nici măcar telefonul nu mai sună.

„La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic”

Oana Lis își duce viața lângă Viorel Lis, cu multă speranță în Dumnezeu. Nu îi este simplu, date fiind afecțiunile fostului primar țărănist al Sectorului 2 și apoi al Capitalei, precum și lipsa banilor pentru un trai cât de cât decent. Dar spune că îi va fi alături soțului său până la sfârșit. Soții Lis ar fi însă bucuroși să primească o vizită de la cei apropiați, sau măcar un telefon, să simtă că nu au fost uitați.

„Boala bătrâneții e de fapt singurătatea. Telefonul nu mai sună… La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic, etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei.

Altfel, ești un „moș” sau o „babă”. Majoritatea așa se referă chiar când vorbesc despre membrii familiei lor…. De aceea, e bine să vedem și să simțim și să valorizăm sufletul unui om, nu funcția lui”.

„Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui, așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva”

Fotografie inedită cu Viorel Lis din apartamentul său

Oana își amintește de viața ei alături de Viorel Lis și de promisiunea făcută atunci. De care, ce-i drept, puțini se așteptau să și-o țină.

Pentru mine, Vio are același suflet ca acum 25 ani când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva și pentru asta, îi voi fii loială toată viața.

La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru că astea sunt și valorile mele personale și aceste valori nu ți le poate lua nimeni. Cu Dumnezeu înainte!”, a fost mesajul Oanei Lis postat pe contul său de Facebook.

„Oana! Tu, ești printre puținii îngeri fără aripi care se află printre noi!”

După ce au citit mesajul Oanei și au privit fotografia cu Viorel Lis din interiorul apartamentului său, fanii au trimis mesaje de încurajare și felicitări. Un internaut a numit-o pe Oana „printre puținii îngeri fără aripi care se află printre noi”.

„Mai rar femei ca tine, Oana! Ești de o sinceritate rar întâlnită! Bravo! Ce frumos ai scris la adresa lui Vio! Să fii sănătoasă și puternică și iubirea voastră îți va ușura misiunea! Poate mai sunt unii care nu te cred, dar faptele tale de zi cu zi o dovedesc!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri