Simona Ionescu / Redactor Șef

Umanitar. Oana Lis a ajuns la sapă de lemn și cere ajutor: „Chiar mi-e jenă”

Umanitar. Oana Lis a ajuns la sapă de lemn și cere ajutor: „Chiar mi-e jenă”
Oana Lis nu mai poate face față situație disperate în care se află și a cerut ajutor. Nu mai are nici un ban.

Oana Lis a ajuns la capătul răbdării din cauza lipsei banilor. Soția lui Viorel Lis le-a spus internauților că nu are la cine să apeleze și le-a cerut ajutor.

E jale în familia Oanei Lis. Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, nu se mai poate descurca financiar și vrea să vândă din nou lucruri din casă. Pentru că nu știe ce s-ar putea căuta, le-a cerut din nou ajutor internauților. „Am nevoie sa mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei please cu ce să mai vând”, a scris Oana Lis, într-o postare pe contul de socializare.

„Nu mă umileam online”

Dacă unii urmăritori au fost empatici cu durerea ei, au existat și persoane care au făcut glume nesărate. Oana însă nu a reacționat și le-a explicat doar că trece prin momente cumplite și le-a transmis un mesaj. „Să știți că dacă nu aveam nevoie pentru ceva chiar foarte important nu mă umileam online”, a fost răspunsul soției lui Viorel Lis. Din nefericire însă, tot efortul a fost în zadar, pentru că nu a reușit să vână nimic.

„Jur, n-am părinți, rude la care să sun, să cer un ajutor, o vorbă bună, sinceră”

Oana Lis ke cere ajutorul fanilor, a rămas fără bani

„Încă n-am făcut nici un ban, n-am vândut nimic. Dar v-am citit comentariile și vă mulțumesc ca sunteți aici cu mine. Jur, n-am părinți, rude la care să sun, să cer un ajutor, o vorbă bună, sinceră. Așa că voi mi-ați fost aproape de multe ori la greu, de pe Facebook, exact așa. Vă iubesc”. Unul dintre fani i-a propus Oanei să pună numărul de cont pe rețeaua de socializare, iar cei cu suflet mare o vor  ajuta.

„Se vor oferi multe persoane sa doneze”

„Oana Lis fără rușine, dacă ai nevoie de bani pentru ceva urgent poți pune un număr de cont și se vor oferi multe persoane sa doneze! Sincer, mie îmi place mult de tine, te admir, iar pe unii frustrați ignoră-i -simplu! În această situație cu domnul Lis clar că nu te poți angaja și trebuie să ai grija de el!”, a transmis un internaut. Oana Lis i-a răspuns: „Mulțumesc. Chiar mi-e jenă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre