Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Lis și secretele pandemiei de COVID. A început să circule pe net o teorie

Oana Lis și secretele pandemiei de COVID. A început să circule pe net o teorie
Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a intrat în gura poporului în ceea ce privește pandemia de COVID-19. Blonda a stârnit hohote de râs pe rețelele sociale, cu ultima teorie despre coronavirus.

Căsătorită din 2009 cu Viorel Lis (76 de ani), dar cu care are o relație de pe vremea când avea 18 ani, Oana (41 de ani) se declară în continuare o femeie împlinită și îndrăgostită de partenerul ei cu 35 de ani mai în vârstă. Cei doi nu par să fie foarte speriați de noul coronavirus care a îmbolnăvit peste 10.000 de oameni pe zi în România, cuplul fiind surprins recent, de jurnaliști, la sălile de jocuri de noroc.
Mai mult, a circulat pe rețelele sociale o glumă despre legătura Oanei cu COVID-19, poantă care a amuzat-o chiar și pe blondă.
„Se pare că Coronavirusul a fost inventat de Oana Lis, că urmărește în special pensionarii!”, e poanta care a devenit virală pe Facebook și pe Instagram.

Gluma a fost distribuită inclusiv de ea, dând dovadă că nu e supărăcioasă și că după atâția ani s-a obișnuit cu săgețile publicului.

Cum au ajuns să se iubească?

Oana Lis a avut o copilărie chinuită, în care tatăl ei a abuzat-o.
În 1998 l-a cunoscut pe Viorel Lis, iar acesta i-a fost primul bărbat din viață. Fostul primar al Capitalei a fost ca un cavaler pe cal alb pentru ea.
„Tata mă ardea cu ţigara, mă bătea aproape zilnic şi turna benzină pe mine, ca să îmi dea foc”, sunt mărturisirile Oanei despre copilăria ei.
Din cauza bătăilor primite şi a supărărilor, mama Oanei a făcut infarct la 35 de ani. Astfel, rămasă la 13 ani fără cea care a adus-o pe lume, Oana a trăit traumă după traumă și doar un bărbat matur, cum era Viorel Lis la vremea în care s-au cunoscut la Primăria Capitalei a putut să-i redea încrederea că poate avea o viață liniștită, iar el să o ocrotească.

Anna Lesko se bagă în politică! Primele ei ținte: Ciolacu și Grindeanu!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre