Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a făcut pasul decisiv în povestea cu Elisei. Ultimele noutăți

Oana Roman a făcut pasul decisiv în povestea cu Elisei. Ultimele noutăți
E oficial, Oana Roman a luat decizia vieții ei și a mai și făcut acest lucru public. Prezentă în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, fiica fostului premier a declarat totul.

S-au aflat ultimele noutăți: Oana Roman a făcut pasul decisiv în povestea cu Marius Elisei. După mai multe certuri, separări și împăcări, acum ea înaintat cererea de divorț. În cadrul interviului, Oana Roman a precizat că relația cu tatăl fiicei sale este „extraordinar de ok” și că o ajută atunci când are nevoie. Dar, atât.

Oana Roman a făcut pasul decisiv

În vârstă de 44 de ani, fosta prezentatoare a vorbit despre cel mai dureros subiect din viața ei: separarea de soțul și tatăl fiicei ei. „Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r.: dacă se va împăca cu Marius Elisei). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a dezvăluit Oana Roman în cadrul emisiunii XNS.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara lui 2014, după ce, cu patru luni mai devreme, li s-a născut fetița.

Vedeta e supărată și din alte motive. Pe de o parte, e întreg scandalul din mediul online, alimentat de rivala ei Oana Zăvoranu. Ea e acuzată de Oana Zăvoranu că își modifică în Photoshop fotografiile și că promovează produse de proastă calitate, pe bani.

Încă o supărare pentru Oana Roman

Oana Roman e foarte supărată și îngrijorată. Ea nu a putut să își programeze mama la vaccin. Fosta soție a celui dintâi premier postrevoluționar are  mari probleme de sănătate. „Eu nu înțeleg pe ce criterii se vaccinează unii care nu sunt în categoria pentru valul 2 de vaccinare. Sunt tineri, nu doctori și nici în alte categorii selectate.

Mama are 80 de ani și multe boli cronice și nu am găsit loc decât în aprilie. Cum facem? Aș dori un răspuns oficial. Am făcut și colegi de-ai mei din presă și TV care s-au vaccinat, bravo lor. S-au descurcat. De mine nu mai zic, dar pentru mama ar fi obligatoriu să aibă loc acum. Nu în aprilie”, a transmis vedeta în urmă cu câteva zile pe Instagram Stories.

Sursa foto: Instagram

La noi, politicienii dau funcții amantelor, în Thailanda concubina e ridicată în rang

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre