Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a plecat să înfrunte ciclonul. Ce a făcut cu Marius Elisei

Oana Roman a plecat să înfrunte ciclonul. Ce a făcut cu Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei nu-și mai ascund sentimentele. Cei doi au făcut primul pas, după o despărțire de câteva luni.

Au înțeles că nu pot să stea departe unul de celălalt. Ce s-a întâmplat cu Oana Roman și Marius Elisei. Declarații uluitoare ale fiicei lui Petre Roman.

Oana Roman a spus tot. Ce a făcut cu Marius Elisei

Se pare că Oana Roman a cedat. A lăsat garda jos în fața lui Marius Elisei. Cei doi sunt mai apropiați ca niciodată și petrec din ce în ce mai mult timp împreună. După ce au fost la Poiana Brașov, unde au fost cazați în hotelul în care Oana și-a dorit mult să ajungă, cei doi au dat o fugă la mare. Oana a dat vestea tuturor pe contul său de Instagram. “În ciuda prognozelor la mare este superb! E soare și o vreme perfectă. Cel puțin deocamdată! Zi minunată tuturor”, a spus vedeta.

Prima fotografie în brațele lui Elisei

Recent, aceasta a pus pe contul său de socializare și o fotografie în care apare în brațele lui Marius, unde bruneta pare extrem de fericită.  „Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut-o ea, cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut-o!”, a scris Oana.

Marius vrea cu orice chip să  o recucerească

În ceea ce-l privește pe Marius Elisei, acesta a recunoscut că o iubește pe Oana și va face orice îi stă în putință ca să o recucerească. „Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi.

În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima o împăcare. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Cred că în adâncul ei, da, își dorește împăcarea, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a declarat recent acesta.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre