Fiicei fostului premier Petre Roman îi merge din ce în ce mai bine. Recent, Oana Roman și-a cumpărat un lucru de care e foarte mândră.

Oana Roman a dat de bani. Ce achiziție costisitoare a făcut vedeta recent

Când vine vorba de imaginea ei, Oana Roman nu se uită la bani. Recent, vedeta a făcut o investiție destul de scumpă, dar care a meritat. Aceasta și-a cumpărat un bolid de lux și n-a ratat ocazia să-i anunțe pe prietenii ei de pe facebook. Așa că a postat și o fotografie cu noul automobil.

Noua mașină a Oanei este neagră și, spun site-urile de specialitate, ar putea ajunge la suma de 30.000 de euro. „În nebunia din zilele astea am uitat să vă spun că săptămâna trecută mi-am cumpărat mașină. O luasem în teste și m-am îndrăgostit de ea și am cumpărat-o. E superbă și o iubesc”, a spus Oana.

 „Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare!”

În ceea ce îl privește pe Marius Elisei, acesta pare mai hotărât să-și recucerească fosta soție. În cazul celor doi, se pare că divorțul a fost de bun augur, pentru că i-a făcut să înțeleagă că nu pot trăi unul fără celălalt. „La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o  iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi.

În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima o împăcare. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. (…) Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a spus Marius Elisei.

Sursă foto: Instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp