Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a spus Stop și a plecat în vacanță, la soare. Unde s-a dus să se distreaze cu Marius Elisei

Oana Roman a spus Stop și a plecat în vacanță, la soare. Unde s-a dus să se distreaze cu Marius Elisei
După ce au muncit pe brânci ca să termine terasa și bucătăria, Oana Roman a spus Stop și împreună cu Marius Elisei și-au luat o minivacanță.

Oana Roman și Marius Elisei au uitat de toate problemele trecutului. Sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului și se înțeleg parcă mai bine ca niciodată. Probabil că și problemele pe care le-au avut, legate de casă, mama Mioara Roman, finanțe, servicii și boală, le-au erodat relația. Dar uite că după divorț, lucrurile s-au așezat.

Oana Roman, vacanță exotică. Cum se distrează bruneta

A muncit enorm ca să termine terasa, apoi a continuat cu bucătăria de vară. Dar oboseala și-a pus amprenta asupra Oanei Roman și a lui Marius Elisei, așa că au ales să plece într-o binemeritată vacanță. De data asta au ales ca destinație Cipru, unde cei doi se simt extraordinar.

Oana și-a ținut fanii la curent și a postat fotografii atât de pe plajă, cât și din camera de hotel care, arată într-adevăr, extraordinar. Mai mult, vedeta a spus că face cu această ocazie și un shooting pentru site-ul pe care îl are împreună cu Marius și care îi aduce mari beneficii.

„Resortul este pe malul mării, are piscine și plajă privată”

„Suntem în Cipru, în Pissouri. Sunt 25, 26 de grade, soare apă caldă, nu este aglomerat. Resortul este pe malul mării, are piscine și plajă privată, spa și sală de sport, dar și patru restaurante. Noi nu am luat opțiunea all inclusive. Am ajuns aici cu mai mulți prieteni, suntem o gașcă.

Deși au anunțat că plouă, nu s-a întâmplat asta. Camerele sunt ca niște căsuțe, cu multă piatră”, le-a mărturisit Oana prietenilor din online. Familia s-a plimbat și cu limuzina până la Paphos și, bineînțeles, Oana le-a arătat mândră tuturor.

Marius și Oana își vor reînnoi jurămintele la biserică

De când sunt împreună, cei doi par mai fericiți ca niciodată și s-au hotărât să-și rennoiască jurămintele la biserică. Au anulat nunta pentru acest an pentru că au cheltuit banii pe construcția terasei. “Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lăsat păgubașă!

O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie. (…) Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a declarat Oana, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre