Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a vrut să uite de tot. Iată unde a „fugit” fiica lui Petre Roman

Oana Roman a vrut să uite de tot. Iată unde a „fugit” fiica lui Petre Roman
După ce s-a asigurat că Mioara Roman și-a revenit și situația se află sub control, aceasta fiind pe mâinile celor mai buni specialiști, Oana Roman a simțit nevoia unei relaxări. Unde a plecat fiica lui Petre Roman.

Stresul și problemele din ultima perioadă au făcut-o pe Oana Roman să plece pentru câteva zile la munte. Fiica lui Petre Roman și-a luat fetița, apoi le-a povestit aventura prietenilor de pe contul de socializare.

„Un Eden pământesc cu zone complet neatinse de om, unde natura se arată în toată splendoarea ei”

„Zilele astea am fugit în Gorj la niște prieteni intr o zona absolut superba unde m am relaxat și deconectat complet. I-am prezentat prietenului meu Tourette Laurent  frumusețile pădurilor și munților din zona, am fost pe Transalpina și am descoperit împreună Cheile Sohodolului!

Oana Roman, la relaxare în Gorj

Temperaturi ideale și aer curat, liniște și pace ! Avem o țară superba cu frumuseți parca desprinse din basme! Un Eden pământesc cu zone complet neatinse de om unde natura se arată în toată splendoarea ei”, a fost mesajul Oanei Roman postat pe contul de socializare.

A început demersurile pentru transferul Isei la o școală privată

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman a anunțat că vrea să-și mute fetița de la o școală de stat, unde toate lucrurile decurgeau foarte bine, la o școală privată. Și nu, nu e vorba de vreo fiță, ci de faptul că vedeta a fost informată că atât fiica ei cât și ceilalți copii urmează să fie mutați să învețe într-un container.

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală.

Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory. Cu doar câteva ore în urmă, bruneta a mărturisit că a început demersurile pentru ca Isa să fie transferată la altă școală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre