Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, agresată în fața casei ei de un bărbat isteric. Fiica ei a fost de față. „M-a recunoscut și…”

Oana Roman, agresată în fața casei ei de un bărbat isteric. Fiica ei a fost de față. „M-a recunoscut și…”
Fiica fostului premier este o femeie asumată, al cărei mod de viață a devenit de mulți ani o sursă de inspirație pentru multe alte doamne. De când este mamă singură, viața ei s-a schimbat și are parte de provocări suplimentare.

Având o viață expusă intens în mediul online, Oana Roman se confruntă și cu episoade mai puțin plăcute. Recent, ea a relatat un incident extrem de neplăcut prin care a trecut: a fost agresată în fața casei ei de un bărbat isteric, iar fiica ei a fost de față. Momentele prin care au trecut cele două au lăsat o traumă, iar vedeta a dorit să facă public acest incident, oferind totodată și un sfat tuturor femeilor singure. Ceea ce a pățit ea i se poate întâmpla oricui, iar o altă femeie poate nu are prezența ei de spirit sau puterea de a se stăpâni.

Incidentul are legătură cu o mișcare interesantă pe piața românească. Deja de o săptămână se știe că o importantă companie de curierat rapid își schimbă proprietarul. Se pare că cei rămași „fac valuri”, relatează Oana Roman.

Oana Roman, agresată în fața casei ei de un bărbat isteric

Oana Roman a relatat cum a fost agresată în fața casei de un individ, în weekend. Incidentul a fost foarte violent și a determinat-o să ia în considerare apelarea la firma de pază care supraveghează locuința ei.

„În seara asta, un livrator de la Tazz a țipat și m-a înjurat îngrozitor de urât, de față cu Isa, în fața casei mele. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara. Și eu, și Isa, ne-am speriat foarte tare. Livratorul m-a recunoscut și, pentru că l-am rugat să nu mai țipe așa tare, a început să mă înjure. Am camere peste tot și firmă de pază, care vine instant dacă apăs butonul de alarmă, dar ne-am speriat groaznic”, a povestit Oana Roman.

Mișcare pe piața curierilor rapizi

Oana Roman mărturisea în trecut că apelează des la serviciile de curierat rapid pentru anumite cumpărături sau pentru a comanda mâncare și, până acum, nu a avut astfel de incidente. Ea a încercat să reclame cele întâmplate angajaților companiei de livrare, dar a constatat că a fost pusă în ipostaza de a comunica doar cu un robot.

Isabela și Oana Roman s-au speriat teribil când curierul a început să țipe la ele și să înjure (Facebook)

În urmă cu exact o săptămână, s-a aflat că serviciul de livrare Tazz a fost vândut de către proprietarul său, Emag, unei companii care activează în aproape 30 de țări. Noua companie care deține Tazz se numește Wolt și reprezintă o platformă controlată de DoorDash, din Statele Unite. După încheierea tranzacției, se preconizează că Tazz va fi integrat în brandul și platforma Wolt.

Actualmente, Tazz funcționează în peste 35 de orașe din România și are o echipă formată din 260 de angajați, care livrează produsele deplasându-se cu biciclete, trotinete sau mașini.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri