Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou scandal între Oana Roman și Marius Elisei. E vorba de bani și de lipsa iubirii

Un nou scandal între Oana Roman și Marius Elisei. E vorba de bani și de lipsa iubirii
Cu toate că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează de mult timp un cuplu, un nou scandal a izbucnit între ei. Cauzele țin de bani, dar și de lipsa iubirii.

A izbucnit din nou scandalul între Oana Roman și Marius Elisei. De data aceasta, motivele țin în principal de bani, dar și de lipsa iubirii. Fiica lui Petre Roman o crește singură pe Isabela, în vârstă de 10 ani. Fetița are tot felul de nevoi specifice perioadei de pre-adolescență, iar Oana a vorbit de multe ori despre presiunea financiară pe care o resimte. 

Cu toate că o întreține singură pe Isabela, aceasta are și un tată, pe Marius Elisei. Acesta însă este absent de multă vreme în viața fetiței, lucru semnalat de Oana Roman de peste un an și jumătate. Nu de puține ori fiica fostului premier s-a plâns că Isabela suferă pentru că tatăl ei nu o caută atât de des precum ar trebui un părinte să o facă. 

Oana Roman l-a executat silit pe Elisei pentru 3.600 de euro 

Ajunsă la capătul puterilor și supărată că Marius Elisei nu a mai plătit pensia alimentară de trei ani, Oana Roman l-a executat silit pe acesta. Astfel, de la bărbat a fost recuperată întreaga datorie. Cu toate că, spune Oana, pensia alimentară pe care ar fi trebuit să o achite tatăl Isabelei este de doar 500 de lei pe lună, suma totală strânsă în tot acest timp a fost una importantă. La un calcul simplu, Oana Roman a încasat aproximativ 3.600 de euro de la Elisei.

Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei, pentru pensia alimentară neplătită de 3 ani

Fiica lui Petre Roman a spus că banii îi va folosi integral pentru școala Isei, dar și pentru a achita o serie de activități ale acesteia. În ceea ce privește sursa fondurilor, Oana spune că, deși nu s-au găsit bani la fostul soț, acesta a fost obligat să achite tot, căci executorii îi puseseră poprire și sechestru pe tot ceea ce deține, conform Viva.ro. 

Lipsa iubirii de tată, motiv de ceartă 

Așa cum Oana a mai menționat în trecut, problema cu Marius Elisei nu este doar lipsa plăților pensiei alimentare. Fiica lui Petre Roman a spus că tatăl Isei nu are o relație apropiată cu aceasta, așa cum ar avea fetița nevoie și cum ar fi normal. 

Marius Elisei are o relație înstrăinată cu fiica sa, Isabela, spune Oana Roman

De altfel, se pare că relația înstrăinată de tată și-a pus amprenta asupra Isabelei, căci Oana Roman vorbea recent despre cât de greu îi este să schimbe la Isa anumite lucruri și sugera că lucrurile se rezolvă cu „tact și răbdare”. Cu toate că referirea a fost făcută la lupta cu kilogramele în plus cu care se luptă fetița de 10 ani, Oana Roman a dat de înțeles că problemele ar fi mai multe, inclusiv lipsa iubirii de tată. 

„Nu mai judecați pentru că nu știți ce e în spate. Nimeni. Lupta asta nu o duce nimeni în locul meu. Judecata asta înseamnă păcate mari pe care și le fac unii”, a fost o parte din mesajul Oanei Roman, în urmă cu aproximativ o lună. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri