Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman fierbe de nervi! Se plânge că nu scapă de Elisei, deși a făcut adrese oficiale

Oana Roman fierbe de nervi! Se plânge că nu scapă de Elisei, deși a făcut adrese oficiale
Oana Roman este una dintre vedetele urmărite de publicul românesc, iar mulți îi iau viața drept exemplu. Rămasă mamă singură deja de un an, fiica fostului premier se confruntă cu alte probleme.

Oana Roman are o toamnă activă din postura sa de promoter și influencer. Participă la evenimente, povestește despre produsele pe care le testează și se confruntă zilnic cu aceeași problemă, căreia, de un an, nu-i găsește soluție. După divorțul de Marius Elisei, și-a schimbat toate actele și contractele, revenind la numele de domnișoară. Nu poate, însă, să scape de Elisei, deși a făcut adrese oficiale.

Oana Roman s eplânge că nu scapă de Elisei

Fosta soție a lui Marius Elisei a explicat că, încă de la divorț, încearcă să scape de numele fostului soț de pe conturile de socializare, însă nu reușește. Vedeta fierbe de nervi, deoarece situația durează de prea mult timp. În trecut, ea a cerut și sfatul internauților referitor la această problemă, însă niciuna dintre ideile primite nu i-a fost de folos.

„Nu-mi doresc nimic mai mult decât să scap de numele ăla, dar nu pot! Pentru că Instagram nu îmi dă voie. Am un cont public, cu bifă, care se supune unor reguli speciale. Am nevoie de acordul lor pentru a putea schimba numele, la Instagram, și, deocamdată, ei nu mi-au dat acest acord; nu mi-au răspuns la niciun mail și la nicio solicitare”, a explicat Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei, final de relație cu ultimatum

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație de 10 ani, iar încă de la începutul acesteia au devenit părinții unicei lor fiice, Isabela. Deși păreau un cuplu reușit, în 2021 au divorțat la notar. După aceea, Oana a revenit la numele de fată, fiica lor păstrând în continuare ambele nume de familie, Elisei și Roman.

Anul următor, cei doi s-au împăcat. Însă relația nu a funcționat, astfel că pe 3 septembrie 2023, Oana i-a dat ultimatumul lui Marius Elisei, stabilind data până la care trebuie să plece din casă.

„Totul s-a încheiat pentru că eu am dorit să se încheie definitiv. S-a plecat din casă la cererea mea. Eu am pus punct. Eu am dat termen de plecare din casă. Eu mi-am dorit mai mult decât orice să închei un coșmar, o teroare și un chin infernal. Asta este adevărul și orice alte afirmații sunt minciuni. Punct!”, a scris Oana Roman pe Instagram. Ea a făcut public mesajul prin care, practic, și-a dat bărbatul afară din casă.

Deși a revenit oficial la numele de fată, după divorț, inclusiv în actele de identitate, Oana Roman nu reușește să convingă META, compania care înglobează cele mai cunoscute rețele de socializare, Facebook și Instagram, să opereze modificarea numelui ei și acolo.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri