Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, cu ochii în lacrimi. Într-o zi specială, Marius Elise s-a dat lovit. „Nu am schimbat nici un cuvânt și nici nu ne-am văzut. E greu”

Oana Roman, cu ochii în lacrimi. Într-o zi specială, Marius Elise s-a dat lovit. „Nu am schimbat nici un cuvânt și nici nu ne-am văzut. E greu”
Oana Roman nu se ascunde. Femeie asumată, întotdeauna fost ca o carte deschisă și a spus tot ce a avut pe suflet.

Așa s-a întâmplat și pe 15 iunie, când s-au împlinit nouă ani de când a devenit mireasă și și-a botezat fetița. Dar a fost o zi foarte tristă pentru vedetă.

Chiar dacă s-a despărțit de Marius Elisei și locuiesc separat, la începutul zilei, Oana Roman a scris un mesaj emoționant, din care reiese că și-ar dori să șteargă din viața ei toate momentele neplăcute petrecute alături de Marius Elisei și să reînceapă o viață frumoasă. Și speră ca Dumnezeu să le lumineze mințile.

„15 iunie 2014. 9 ani de la botezul Isabelei și nunta mea. Câte am trăit între timp. Câte bucurii dar și cât greu. Am înfruntat multe și grele. Ne-am uzat și am obosit de multe ori. Și ne-am pierdut undeva pe drum. S-a rupt ceva și nu am reușit să reparăm. Isa este o minune de copil și bucuria de fiecare clipă a vieții noastre.

„Dumnezeu știe că am luptat și mi-am dorit sa se poată merge mai departe”

„Nu pot decât sa fiu recunoscătoare și să mă rog să fim sănătoși cu toții. Restul se va repara sau nu. Dumnezeu știe că am luptat și mi-am dorit sa se poată merge mai departe. Poate ne va lumina mintea și ne va ajuta să ajungem înapoi la zero și să o luăm de la capăt. Vom vedea. Până atunci eu mulțumesc pentru tot. Și bune și rele, toate vin cu un scop”, a scris Oana Roman.

Marius nu a dat nici un semn de viață…

Marius Elisei se pare că n-a fost deloc impresionat de mesajul fostei soții, iar ulterior aceasta a revenit cu un mesaj dureros, în care a spus că e trist faptul că nu a reușit într-o zi specială să vorbească sau să se întâlnească cu tatăl fetiței sale. „Cu fostul meu soț nu am schimbat nici măcar un cuvânt și nici nu ne-am văzut. Din păcate. Și asta e greu”, a spus Oana îngândurată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre