Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, dezvăluiri neștiute de nimeni despre vila pe care a scos-o la vânzare Cum a intrat în posesia acesteia

Oana Roman, dezvăluiri neștiute de nimeni despre vila pe care a scos-o la vânzare Cum a intrat în posesia acesteia
În 2019, Oana Roman făcea o investiție serioasă. Se muta într-o vilă superbă, cu băi mari așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Doi ani. Atât a rezistat Oana Roman să locuiască în vila pe care și-a achiziționat-o în Tunari. Acum, vedeta schimbă foaia.

Oana Roman, dezvăluiri neștiute de nimeni despre vila pe care a scos-o la vânzare. Cum a intrat în posesia acesteia

În 2019, Oana Roman a decis să-și vândă apartamentul și să se mute la casa visurilor, cu o curte imensă. A fost perioada în care evenimentele erau pe bandă rulată și s-a gândit că e momentul potrivit în care să facă o investiție serioasă. După ce vila a fost găsită, Oana a început renovarea, interior și exterior ceea ce a însemnat o altă investiție serioasă. În plus, și-a dorit o curte plină cu pomi și a reușit să aibă tot ce a visat.

„Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, dar, totuşi, nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa… (…)

Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce-mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem în amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum”, spunea Oana Roman, la acea vreme.

Și-a scos la vânzare locuința pentru jumătate de milion de euro

Din păcate însă, pandemia a pus stăpânire pe întreaga omenire și i-a adus mari probleme și Oanei. Mai mult, Mioara Roman s-a îmbolnăvit și bruneta a fost nevoită să o interneze la un centru de îngrijiri paleative. De parcă toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, Oana s-a despărțit și de Marius Elisei…

Între timp, astrele s-au mai aliniat, s-a împăcat cu Marius, dar a trecut prin multe șocuri cu Mioara Roman, care a avut o mulțime de alte complicații. Odată ce facturile la energie și gaze au crescut simțitor, Oana a decis să vândă vila, pentru suma de 480.000 de euro.

,,Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro!”, a scris Oana Roman în anunțul de pe internet.

Dacă nu va reuși cu vânzarea, va închiria vila

Pe de altă parte, Oana nu exclude nici posibilitatea de a închiria vila pentru suma de 2.500 de euro pe lună.  „Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial. 2500 de euro pe lună”, a mai anunțat fiica lui Petre Roman.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre