Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, fiartă de supărare pe Schengenul românesc: „Nu are nicio relevanță”

Oana Roman, fiartă de supărare pe Schengenul românesc: „Nu are nicio relevanță”
Oana Roman  este una din vedetele care are mereu ceva de spus iar opiniile ei sunt relevante pentru public. Recent întoarsă de la Paris, aceasta a avut parte de o experiență care a nemulțumit-o enorm, la revenirea acasă.

Întoarsă de la Paris, Oana Roman se declară extrem de  nemulțumită de modul în care se aplică în România aderarea la spațiul Schengen aerian.

Așa cum vă amintiți, la începutul săptămânii, Oana Roman i-a făcut o mare surpriză fiicei sale, Isabela, și a dus-o într-o vacanță la Paris, orașul pe care fiica ei și a lui Marius Elisei își dorea foarte mult să îl viziteze. Cele două au avut parte de zile pline și vizite emoționante.

Oana Roman i-a arătat fiicei sale unde a locuit în timpul cât a fost studentă la Sorbona (Instagram)

În prima zi, s-au întâlnit și cu unul din fanii Oanei, care a avut amabilitatea să le ducă de la autobuzul cu care au ajuns de la aeroport, la hotel, el fiind stabilit de 10 ani în Paris. Oana a profitat de vizita în capitala tinereții sale, pentru a-i arăta fiicei ei unde a locuit în perioada studenției. „M-am întors acolo după 25 de ani”, a mărturisit Oana Roman. Ea a studiat la Sorbona.

Oana Roman, nemulțumită de aplicarea măsurilor Schengen

După zilele superbe petrecute la Paris, Oana Roman a avut parte de un duș rece la întoarcerea acasă. vedeta a pierdut ore în șir în Aeroportul Otopeni, așteptând bagajele. Controlul de securitate, pe care deși țara noastră a intrat aerian în spațiul Schengen, a durat enorm, de asemenea.

„Am plecat la ora 5 și un sfert de la hotel de la Paris. Este ora 2 fără 20 și încă n-am ajuns acasă pentru că… Așa e, deși suntem în Schengen, nu are nicio relevanță pentru că în aeroport controlul de securitate și apoi așteptarea bagajelor este un coșmar. Oare care ar fi varianta să nu mai stai la controlul de securitate 3 ore? Și să nu mai aștepți bagajele atât de mult?

Chiar și dacă ai business de control de securitate și de a aștepta bagaje, tot nu scapi. Așa că încă n-am ajuns acasă”, a dezvăluit Oana Roman într-o postare pe rețelele sociale.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre