Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, furioasă pe indiferența lui Petre Roman: „Nu mă pot baza pe nimeni”

Oana Roman, furioasă pe indiferența lui Petre Roman: „Nu mă pot baza pe nimeni”
Petre Roman și fiica sa, Oana, au avut o relație complicată de-a lungul anilor. De când a murit Mioara Roman, s-a spus că tatăl și fiica au o relație mai apropiată ca înainte. Acum, Oana Roman e furioasă pe indiferența lui Petre Roman.

Oana Roman a vorbit în trecut despre relația dintre ea și tatăl ei. Vedeta a spus de multe ori că suferă că Petre Roman s-a îndepărtat și că nu țin legătura foarte des. Petre și Mioara Roman au divorțat în 2007, iar ulterior fostul premier și-a întemeiat imediat o familie alături de Silvia Chifiriuc, împreună cu care are un băiețel, Petruș, acum în vârstă de 11 ani. 

După moartea Mioarei Roman însă, lucrurile păreau să se fi schimbat, căci Oana spunea că s-a apropiat mai mult de tatăl ei. Acum însă, Oana Roman s-a arătat furioasă pe indiferența lui Petre Roman vizavi de ea și Iza. 

Petre Roman nu este prezent fizic în viața fiicei și nepoatei 

În umă cu aproximativ o lună, fiica fostului premier spunea că relația dintre ea și tatăl ei este mai apropiată de când a murit Mioara Roman, mărturisind că „tata e mai prezent și mai atent, mai implicat cumva și asta mă bucură foarte tare”. 

Oana Roman s-a plâns mereu de faptul că nu a avut o relație apropiată cu Petre Roman

Tot atunci, Oana Roman declara că, deși se bucură că tatăl ei o sună mai des, și-ar dori să fie prezent și fizic în viața ei și a Izei.

„El pe mine mă sună, vorbim foarte des, dar mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei (n.r. fetița ei), da”, spunea Oana. 

Oana Roman spune că nu are familie 

Recent însă, Oana s-a răzgândit și a dat cărțile pe față. Într-o postare pe Instagram Story, Oana Roman a răspuns unui fan cu privire la modul în care se descurcă în calitate de mamă singură.

Oana Roman spune că nu are familie și nu se poate baza pe nimeni
Sursa foto: captură Instagram

Vedeta a transmis că nu are familie, ceea ce sugerează că, cel mai probabil, este furioasă pe indiferența tatălui ei. 

„Nu mă ajută nimeni cu nimic. Sunt doar eu cu ea (n.r. Iza). Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva, dar așa cum am scris în story anterior e un dar de la Dumnezeu să pot duce, să nu mă plâng și să am putere pentru toate. Eu sunt fericită și recunoscătoare cu viața mea așa cum e”, a scris Oana Roman. 

Într-adevăr, majoritatea dintre cei care urmăresc viața Oanei pe Instagram și care citesc știrile despre ceea ce face o apreciază și îi lasă comentarii pozitive. Probabil că este și ăsta un sprijin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre