Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, întâlnire cu un bărbat la Paris. A așteptat mult momentul

Oana Roman, întâlnire cu un bărbat la Paris. A așteptat mult momentul
Oana Roman își crește singură fiica și încearcă să îi ofere tot ce e mai frumos, pentru a fi fericită. Săptămâna aceasta i-a făcut o mare surpriză și a dus-o la Paris, pregătind excursia în mare secret. Dar a fost vorba de mai mult decât atât.

Neimplicată în nicio relație după despărțirea definitivă de Marius Elisei,  Oana Roman a planificat și o întâlnire cu un bărbat la Paris. Legătura dintre ei are deja istorie.

Oana Roman i-a făcut o mare surpriză fiicei sale și a dus-o la Paris săptămâna aceasta (Instagram)

Marți dimineața, Oana Roman și Isabela, fiica ei și a lui Marius Elisei, au zburat la Paris. Era marea dorință a fetiței să vadă capitala Franței, Turnul Eiffel și Disneyland, printre altele. Așa cum a mărturisit pe rețelele sociale, Oana Roman s-a dat peste cap ca să îi facă acest cadou înainte de Paști. Odată ajunsă la Paris, Isabela a avut parte de o surpriză cu adevărat neașteptată: a cunoscut un bărbat care a venit să le întâmpine pe ea și pe mama ei.

Oana Roman, întâlnire cu un bărbat la Paris

Florin Andrei trăiește la Paris și este unul din fanii fideli ai Oanei Roman. Îi urmărește postările pe rețelele sociale deja de un deceniu și în tot acest timp a așteptat momentul potrivit să o cunoască pe vedetă. Momentul lui a venit. Florin Andrei le-a preluat pe Oana și pe fiica ei de la autocarul cu care au ajuns de la aeroport în oraș și le-a condus la hotel.

Oana Roman a profitat de vizita la Paris pentru a se întâlni cu Florin Andrei, un bărbat care o urmărește pe rețelele sociale (Instagram)

Pentru sejurul parizian, Oana Roman a luat cazare într-un hotel cochet din cartierul studenției ei. Așa cum știți, fiica primului premier de după Revoluția din decembrie 1989, Petre Roman, a făcut studiile universitare la Sorbona. „Azi a venit și ne-a luat de la autocarul cu care am venit de la aeroport, un domn care mă urmărește pe Instagram și care locuiește la Paris de 10 ani”, a dezvăluit Oana Roman, alături de o fotografie în care apare și bărbatul.

Marius Elisei nu se prea implică în creșterea fiicei sale

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv anul trecut. Ei divorțaseră doi ani mai devreme, însă apoi s-au împăcat. Relația nu a mers, în final, Elisei găsindu-și fericirea în brațele altei femei. Cu această ocazie a ieșit la iveală și modul în care el a cunoscut-o pe Oana roman: a abordat-o pe rețelele sociale.

Oana Roman se descurcă de minune în ipostaza de mamă singură (Instagram)

După separarea definitivă, Oana Roman a rămas să își crească singură fiica, fără prea mare ajutor din partea fostului ei soț. Deși Marius Elisei și-a asumat o pensie alimentară lunară de 100 de euro, nu s-a achitat tot timpul de obligație la timp. El face Uber pentru  a câștiga bani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre