Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, mesaj de dragoste pentru Petre Roman. Vedeta îl poartă mereu în suflet

Oana Roman, mesaj de dragoste pentru Petre Roman. Vedeta îl poartă mereu în suflet
22 iulie a fost o zi specială pentru Petre Roman, care a împlinit 77 de ani. Oana Roman nu a uitat de acest moment deosebit și i-a trimis un mesaj pe contul de socializare.

Divorțul lui Petre Roman de Mioara le-a dat peste cap atât pe Oana Roman cât și pe Catinca, dar bruneta nu ratează nici o ocazie să-i spună fostului premier cât de mult înseamnă pentru ea.

Oana Roman a postat pe contul de socializare un colaj din mai multe fotografii cu tatăl său, Petre Roman, la care a adăugat și un mesaj din suflet. „La mulți, tată. Te iubim și îți dorim să fii sănătos și împlinit”, au fost cuvintele vedetei. Chiar dacă au fost perioade în care relația dintre Oana și tatăl său nu a fost ceea ce trebuie, cei doi au revenit la gânduri mai bune, iar vedeta este alături de părintele care i-a dat viață.

Oana Roman, mesaj de dragoste pentru tatăl său

Catinca Roman nu poate uita ce i-a făcut Petre Roman

În ceea ce o privește pe Catinca, aceasta a mărturisit prin ce a trecut alături de Petre Roman, momente care i-au fost întipărite în suflet și pe care nu le va uita niciodată. „În copilărie am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman.

A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui! Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!.

Catinca Roman nu poate uita suferințele la care a supus-o Petre Roman

„A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el”

Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt suparată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat  pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mărturisit Catinca Roman la Metropola TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre