Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman n-are noroc la cerceii cu diamante. „M-au blestemat baragladinele alea frustrate…”

Oana Roman n-are noroc la cerceii cu diamante. „M-au blestemat baragladinele alea frustrate…”
Oana Roman e îndrăgostită de cerceii cu diamante, dar n-are noroc de ei. A pierdut până acum două perechi și a fost la un pas să o piardă și pe a treia. O fi fost blestemată?

Oana Roman crede în blesteme? Fiica lui Petre Roman a postat pe rețeaua de socializare aventura cerceilor cu diamante. Cuvintele rostite de influenceriță probabil că nu le vor face plăcere fanilor.

„E a treia pereche de cercei cu diamante pe care o pierd. M-au luat trepidațiile”

„Să vă povestesc despre aseară. M-am întors eu de la mama, am făcut o postare și, uitându-mă eu în oglindă, am constatat că îmi lipsea un cercel. Cerceii ăia cu diamante pe care tocmai mi i-am cumpărat. Am leșinat. Am spus că nu se poate, e un blestem pe capul meu. E a treia pereche de cercei cu diamante pe care o pierd.

M-au luat trepidațiile. M-am apucat să caut prin casă, am găsit în pat doar chestia aia care prinde cercelul și i-am spus Isei că mi-am pierdut cercelul. Și ce credeți? S-a întâmplat o minune, deși eu îmi luasem gândul și-mi spuneam că asta e.

„Că atâta s-au frecat cu cerceii ăștia, de le-a venit spumele la gură. Că am spus că mă duc, mai cumpăr o pereche, să le dau să le poarte fiecare, pe rând”

M-au blestemat baragladinele alea care și-au făcut grup ca să mă înjure pe mine. Că atâta s-au frecat cu cerceii ăștia, de le-a venit spumele la gură. Că am spus că mă duc, mai cumpăr o pereche, să le dau să le poarte fiecare, pe rând. De frustrate, baragladine nebune ce sunt… Și urcă Isa după vreun sfert de oră, fericită: Mami, am găsit cercelul. Practic, acesta căzuse din ureche și era în bucătărie, jos, lângă scaun. Și am recuperat cercelul, datorită Isei. Așa că baragladinele să stea liniștite”, a povestit Oana Roman pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre