Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, probleme în prag de sărbători. Ce dramă personală trăiește vedeta

Oana Roman, probleme în prag de sărbători. Ce dramă personală trăiește vedeta
Oana Roman și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare aseară cu o veste tristă. În prag de sărbători, fiica fostului premier le mulțumește urmăritorilor că i-au fost aproape și promite să revină în forță, dar să se și concentreze pe viitor alături de fiica sa Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de iubire de șase ani încoace și au împreună o fetiță superbă, pe Isabela. Deși opinia publică i-a criticat alegerea din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, Oana nu s-a lăsat și a construit o familie frumoasă cu Elisei. 

Ieri însă, vedeta și-a surprins fanii cu un anunț trist. Marius Elisei se pare că a plecat de acasă în urmă cu o săptămână și le-a lăsat pe Oana și pe Isabela singure. În mesajul postat pe rețelele de socializare, aceasta lasă de înțeles că nu a avut de ales, însă nu dezvăluie motivul despărțirii: “Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viața mea urma să își schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună.”

A lăsat-o fără afacerea cu obiecte vestimentare 

Se pare că despărțirea de cel ce i-a fost partener timp de șase ani nu este singurul motiv de tristețe, căci Oana trăiește o dramă și în plan profesional, după cum a anunțat chiar ea. Marius Elisei a lăsat-o și fără afacerea de haine, căci vedeta a anunțat pe Instagram că din motive independente ei nu mai are nicio legătură cu brandul pe care îl deținea: “Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății acestui proiect, am mers pe încredere. Se pare că implicarea mea și dedicarea nu au fost de ajuns, eu am considerat că este un proiect comun de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Pentru că nu s-a mai putut altfel am hotărât să închei. Firma și site-ul au rămas soțului meu deci eu nu mai am nicio implicare. Nu am avut niciun câștig asupra acestui proiect. El va continua dar nu știu în ce formă. Practic nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut și am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie”, a mărturisit Oana pe Instagram. 

Ulterior, vedeta le-a mulțumit fanilor pentru sutele de mesaje și pentru vorbele bune: “În două ore am primit multe sute de mesaje de la voi. Vă mulțumesc din sufletul ăsta pe care l-ați făcut să fie mai liniștit. Mă înclin! Sunteți parte din puterea mea și îmi sunteți mereu aproape, așa cum și eu vă sunt zilnic aproape, cu bune și rele”, a încheiat Oana Roman. 

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Presa din Italia e în delir

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre