Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman răbufnește în scandalul de la Oscar. Palma dată de Will Smith a făcut-o să ia atitudine

Oana Roman răbufnește în scandalul de la Oscar. Palma dată de Will Smith a făcut-o să ia atitudine
Cu alopecia nu e de glumit, iar acest lucru îl știe foarte bine și Marius Elisei, care a avut de tras.

Marius Elisei și Oana Roman au avut mult de îndurat în relația lor. Dar împreună au depășit toate obstacolele.

Palma dată de Will Smith generează discuții și în România

Oscarul din acest an a avut multe momente inedite, dar și altele cu adevărat șocante. Reacția lui Will Smith, care l-a pălmuit pe Chris Rock chiar pe scenă pentru că a făcut o glumă la adresa soției sale, nu va fi uitată prea curând. La scurt timp după acest gest ciudat, Oana Roman a povestit că soțul ei a avut alopecie și susține că nimeni nu trebuie să glumească pe acest subiect.

Ea susține că Marius s-a luptat mulți ani cu această afecțiune, timp în care acesta a ales să se radă în cap. „Apropos de cei care-și dau cu părerea fără să fi trăit nimic din ce comentează. Noi am trăit asta. Marius a avut alopecie și s-a ras în cap la un moment dat. A durat niște ani și lupta cu boala asta a fost foarte grea. Nu faci caterincă despre așa ceva. Punct.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory.

Oana Roman își schimbă look-ul folosind perucile

Anul trecut și Oana a avut probleme cu părul și s-a enervat cumplit când unele persoane au început să râdă de momentele grele prin care a trecut vedeta.  „Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice… care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap.

Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oamenii care au probleme”, a spus atunci Oana Roman pe InstaStory. Ca să arate așa cum scrie la carte, fiica lui Petre Roman apelează la peruci, așa că poate fi văzută fie cu părul foarte lung, fie cu el creț, mov, blond. Look-uri îndrăznețe care o prind de minune.

Sursă foto: spynews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre