Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, Revelion cu nervi. Când alții se distrau, bruneta…

Oana Roman, Revelion cu nervi. Când alții se distrau, bruneta…
Revelionul 2022 cu siguranță nu va fi uitat de Oana Roman. Când credea că e mai bine, a avut parte de o mare belea.

Și-a dorit să treacă în 2022 așa cum scrie la carte, dar planurile Oanei Roman au fost date peste cap.

Oana Roman, Revelion cu nervi. Când alții se distrau, bruneta…

La un asemenea ghinion nu s-ar fi gândit niciodată Oana Roman. Ce s-a întâmplat în casa vedetei? A rămas fără cablu toată ziua de 31 decembrie. Fiica Mioarei Roman a încercat din răsputeri să rezolve problema, însă nu a depins de ea, așa că s-a resemnat. După ce au venit trei echipe de intervenție, situația a fost ca la început. În asemenea situație, Oana și-a găsit o preocupare: a început să citească, când toată lumea începuse petrecerea de Anul Nou.

„A reparat, a mers 20 de minute, s-a stricat iar…”

„Minunat, nu avem cablu, nici net, deși au fost de două ori azi să le repare. Nu sper să mai vină și seara, drept pentru care… citesc. Și dacă tot nu am cablu, să vorbim… dacă nu sunteți la party.  Eu tot în pijama. Tocmai a venit cineva de la Digi, pentru a treia oară să repare cablul. A treia oară pe ziua de azi.

Presimt că fac Revelionul în pijama fără TV, uitându-mă la ceva pe telefon unde am net-ul de la abonament. A reparat, a mers 20 de minute, s-a stricat iar…”, a spus Oana.

„E prima oară când nu ne-am dus nicăieri de Revelion”

Noaptea dintre ani a prins-o pe Oana Roman, Marius și micuța Isabela ciocnind un pahar cu vecinii, apoi au revenit acasă „Aseară, în vecini, am ciocnit cu Isa prima. E și prima oară când nu ne-am dus nicăieri de Revelion, nu ne-am îmbrăcat elegant și nu ne-am făcut poze. Pur și simplu nu am simțit nevoia să facem altceva. Am văzut că ff multă lume a stat acasă dar și fff mulți au fost la petreceri cu enorm de multă înghesuială”, s-a destăinuit aceasta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre