Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman s-a simțit atacată de Teo Trandafir: „Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini”

Oana Roman s-a simțit atacată de Teo Trandafir: „Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini”
Invitată în emisiunea „Follow us”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, Mara Bănică a vorbit despre datoriile pe care le-a lăsat în urmă Mioara Roman. Oana Roman s-a enervat cumplit și a izbucnit.

Oana Roman a scos sabia din teacă în momentul în care a auzit ce s-a discutat la emisiunea moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici. Mai ales că Teo a fost studenta regretatei Mioara Roman.

După moartea Mioarei Roman toată presa a vuit despre datoriile pe care fosta soție a lui Petre Roman le-a lăsat în urmă. Și este vorba de o sumă imensă, în jur de 300.000 de euro, care ar trebui să fie plătite de Oana Roman și sora ei, Catinca. Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Mara Bănică au vorbit despre acest subiect și au punctat faptul că fetele fostei profesoare nu ar dispune de bani pentru a plăti datoriile.

„E vorba de o chirie, pe care au recalculat-o, au dat în judecată, ce era pe vremuri, dar credeam că s-a stins”

„N-am aprofundat în ultima vreme. Însă știu că, din punct de vedere legal, din păcate, copiii moștenesc și bogățiile și datoriile părinților. Acum nu știu în ce fază procesuală este, dacă s-a încheiat…

Oana Roman, supărată pe Teo Trandafir care a fost eleva Mioarei Roman

Nu cred că are banii ăștia… Ne imaginăm. E vorba de o chirie, pe care au recalculat-o, au dat în judecată, ce era pe vremuri, dar credeam că s-a stins”, a spus Mara Bănică. Totodată, Teo a întrebat ce va face statul dacă Oana și Catinca nu vor putea să plătească, iar Mara i-a răspuns că „se pune sechestru… așa se procedează de obicei”.

„Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor”

Fiica lui Petre Roman le-a răspuns celor trei vedete pe contul de socializare, făcându-le „țațe” și fără „caracter”.  „Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre mama… Le roade pe unele grija… Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor, fără caracter și fără Dumnezeu…

Își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale. Mi-ar fi rușine să mă uit la mine în locul lor. Ce țară plină de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini”, au fost cuvintele Oanei Roman de pe InstaStory.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre