Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, scandal în hotelul de la mare. „Crezi că dacă ești vedetă, ți se cuvine totul?”

Oana Roman, scandal în hotelul de la mare. „Crezi că dacă ești vedetă, ți se cuvine totul?”
Oana Roman a intrat într-un scandal în hotelul de la mare. S-a lăsat cu vorbe grele și cu mustrări în public, din partea ambelor părți. A fost implicată și Isa, fiica Oanei.

După ce a petrecut câteva zile în Mamaia, Oana Roman s-a mutat în stațiunea Venus, acolo unde a trecut printr-o situație neplăcută. Fiica lui Petre Roman a fost implicată într-un scandal în hotelul de la mare, iar situația a degenerat, ajungând chiar și în sfera online. 

Totul a început în momentul în care Oana Roman și-a luat fiica în mașină și au mers la un hotel din Venus, pentru a se întâlni cu o prietenă, a povestit vedeta. În momentul în care au ajuns la destinație, Oana și fiica ei au ajuns implicate într-un scandal în văzul tuturor. 

Scandal la recepția hotelului 

Totul ar fi pornit în momentul în care fiica Oanei, Isa, ar fi intrat în hotel singură. Unul dintre angajații de la recepție a povestit public, într-un comentariu pe contul de Instagram al vedetei, că a avut probleme din cauza situației. Ba chiar a mustrat-o pe Oana Roman și i-a spus că și-a lăsat copilul nesupravegheat. Nu în ultimul rând, angajatul de la recepție i-a transmis Oanei că dacă este vedetă, nu „i se cuvine totul”. 

„Vezi că am avut ceartă din cauza ta, că ți-ai lăsat copilul nesupravegheat și mi-a venit la recepție, în timp ce tu te certai că ești vedetă și să te lase să parchezi mașina…Crezi că dacă ești ‘vedetă’ gata, ți se cuvine totul?

Scandalul ar fi pornit în momentul în care Isa, fiica Oanei Roman, ar fi intrat în hotel nesupravegheată

Dacă ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? (Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri). 

Apropo, când intri undeva se zice ‘Buna ziua!’. Îți recomand să citești codul bunelor maniere și să nu îți mai lași copilul nesupravegheat”, a scris bărbatul pe Instagram, conform unei postări făcută chiar de Oana Roman. 

Oana Roman are propria versiune

Fiica fostului premier are însă o versiune total diferită, spunând că fiica ei nu era singură, ci fusese lăsată fix la intrarea în hotel, cât ea căuta loc de parcare. Ba chiar a dezvăluit că Isa ar fi ieșit plângând din hotelul de lux, fiind dată afară. 

Oana Roman a fost implicată într-un scandal în hotelul de la mare
Foto: Instagram

„Iată limbaj al unui ‘domn’ care lucrează la recepția unui hotel de lux. Nu am vrut ieri să comentez public maniera în care au vorbit și s-au purtat acești oameni cu un copil care a ieșit din hotel plângând pentru că a fost dat afară, deși ea se dusese să întrebe de o persoană care stătea în hotel în timp ce eu căutam loc de parcare…Isa nu era supravegheată, se dăduse jos din mașină fix în ușa hotelului și urma să fie preluată de prietena noastră. Am lăsat lucrurile fără să spun nimic, iar azi acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Vă las pe voi să trageți concluziile”, a fost replica Oanei, care a atras atenția hotelului asupra persoanelor pe care le angajează la recepție. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre