Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Anamaria Prodan în Las Vegas, foarte tinere. Fotografiile din urmă cu 19 ani sunt uimitoare!

Oana Roman și Anamaria Prodan în Las Vegas, foarte tinere. Fotografiile din urmă cu 19 ani sunt uimitoare!
Oana Roman iubește să călătorească și s-ar putea spune că studiile făcute în Franța i-au deschis apetitul. Zilele acestea vedeta s-a reîntors în țara ei de suflet, pentru vacanță.

În timp ce Oana Roman și fiica ei, Isabela, au ajuns pe Coasta de Azur, Anamaria Prodan a scos „de la naftalină” mai multe fotografii de la o petrecere de pomină din Las Vegas, de acum aproape două decenii. „Amintiri” și „prietene pentru totdeauna” a scris impresara alături de caruselul de imagini distribuit pe rețelele sociale. Sunt foarte tinere, în poze, și ea, și Oana, dar și cealaltă Oana, care le însoțește. S-au distrat toate trei în Las Vegas.

Oana Roman meregea des în Las Vegas, în tinerețe

Imaginile distribuite de Anamaria Prodan au o istorie de 19 ani. Pe atunci, ea avea 32 de ani, iar Oana Roman numai 29. Fotografiile devenite acum publice au fost făcute în anul 2005. Peste doi ani, după o altă vizită în Las Vegas, Oana Roman s-a despărțit brusc de „marea dragoste a vieții ei”, așa cum l-a numit, mai târziu pe Cornel Păsat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Las Vegas (@vegas)

Oana și Cornel avuseseră o relație de opt ani de zile până în acel moment. În anul despărțirii, după vacanța în Las Vegas, Oana Roman mărturisea că fusese acolo și pentru a căuta inspirație în legătură cu emisiunea „Bară la bară”, pe care o făcea în colaborare cu Păsat, la Kanal D, și unde ea era în juriu.

Fotografii uimitoare! Anamaria Prodan și Oana Roman, tinere

Fotografii din aceeași serie au mai fost făcute publice și acum mai mult timp, de ambele vedete. Oana Roman a povestit că fotografiile sunt din 2005, când a avut o vacanță epică, de o lună, în Las Vegas, alături de Anamaria Prodan. Prietene foarte apropiate de ani buni, cele două s-au distrat maxim. Anamaria Prodan locuia atunci în Las Vegas, iar Oana Roman a stat la ea, în vacanță, timp de o lună.

În 2005, Oana Roman a locuit o lună în casa Anamariei Prodan, în timpul vacanței sale din America (Instagram)

„Ne-am distram la maximum. Fetele Anei erau mult mai mici pe vremea aia, se întâmpla prin 2005, iar eu nu aveam copil”, mărturisea Oana Roman.  Prietenia dintre Oana Roman și Anamaria Prodan s-a legat încă din adolescența lor. Se știu de când fiica fostului premier era elevă de liceu. Anca Prodan, sora impresarei, era mai mică decât Oana, iar Anamaria, ceva mai mare decât ele. La un moment dat, toate 3 au urmat aceeași scoală și atunci s-au împrietenit.

Oana Roman și Anamaria Prodan s-au distrat copios în Las Vegas, cu 19 ani în urmă (Instagram)

„Avem împreună o groază de amintiri frumoase. Sunt aproape 30 de ani de prietenie. Noi ne-am văzut tot timpul, nu am avut perioade în care să nu ne întâlnim.  Ne vedem cu ocazii diferite, la toate aniversările, ale ei, ale mele și alte sărbători atunci când timpul și situația ne permite”, a dezvăluit Oana Roman într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre