Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol i-a arătat lui Simley cum se ține un concert. Au ajuns în Las Vegas

Gina Pistol i-a arătat lui Simley cum se ține un concert. Au ajuns în Las Vegas
Gina Pistol este o vedetă foarte apropiată de muzică. Poate vă amintiți clipurile puse de ea sau de soțul ei, Smiley, din perioada în care era însărcinată, și când cânta de zor prin casă. În plus, e nelipsită de la concertele partenerului ei. Smiley însuși o laudă des pentru veleitățile muzicale, iar anul trecut, într-un concert, au și cântat împreună.

Aflați în America în perioada aceasta, Gina și Smiley  profită din plin de oferta de show-uri de peste Ocean. Ei au participat, în weekend, în Las Vegas, la un super concert, unul cum nu ai cum să vezi decât în străinătate, în locurile care dau ora exactă în showbiz.

Dacă Smiley a fost destul de succint, făcând o singură postare din timpul concertului, Gina Pistol a ținut să exemplifice atent mega show-ul. Ei au fost la concertul U2 din Sphere, cea mai nouă locație de evenimente din Las Vegas. Vedeta a postat mai multe clipuri și imagini din timpul show-ului susținut de Bono și colegii din U2.

Gina și Smiley la concertul U2 din Las Vegas

Sphere este un spațiu de muzică și divertisment din Paradise, Nevada, Statele Unite, la est de Las Vegas Strip. Proiectat de Populous, proiectul sferic al sălii de concerte a fost anunțat în 2018. Locația, inaugurată în luna septembrie, anul trecut, permite show-uri imersive, cu proiecții de jur împrejur, ceea ce oferă o experiență cu adevărat specială.

Gina Pistol nu a ratat ocazia să își amintească de experiența ei în junglă, de acum aproape 10 ani, menționând-o pe Ruby, împreună cu care fredona o anumită piesă a formației U2.

Biletele pentru concertul U2 din Las Vegas au costat între 200 și 700 de dolari. Cu o istorie de 48 de ani în spate, U2 este cu adevărat o formație pe care oricine ar trebui să o asculte live măcar o dată în viață. Înființată în 1976, în Dublin, U2 este formată din Bono, The Edge, Adam Clayton și Larry Mullen Jr. Muzica pe care a cântat-o în perioada de început își trage originile din post-punk, dar a ajuns în cele din urmă să încorporeze influențe din mai multe genuri de muzică pop.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre