Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Catinca, din nou la cuțite. Nu mai există cale de împăcare

Oana Roman și Catinca, din nou la cuțite. Nu mai există cale de împăcare
Ani buni Catinca și Oana Roman s-au comportat ca șoarecele și pisica și părea că moartea Mioarei Roman le-a unit din nou pe cele două surori. N-a fost deloc așa, au ajuns din nou la cuțite.

Oana Roman și Catinca nu găsesc o cale de mijloc. Cele două sunt acum din nou la cuțite, iar bruneta spune că pentru ea Catinca e un subiect mort.

Catinca Roman: „Avem temperamente foarte diferite și întotdeauna au existat, cumva, disensiuni de perspectivă”

Ce s-a întâmplat de s-a ajuns în această situație complicată, ce pare fără ieșire?Catinca, sora cea mare, a ieșit cu o explicație.

„Ea nu vorbește cu mine, nu știu ce s-a întâmplat. Avem temperamente foarte diferite și întotdeauna au existat, cumva, disensiuni de perspectivă.

Acum din punctul meu de vedere, e hotărârea ei. Că ea a luat anumite lucruri și din perspectiva ei nu m-am comportat OK nu am cum să schimb asta. Mi-a reproșat niște lucruri, dar nu a fost deschisă să avem o discuție în amănunt să lămurim lucrurile.

„Am ajuns la o maturitate emoțională, așa că încerc să mă protejez pe mine mai întâi”

Catinca și Oana Roman, din nou la cuțite

Ori, n-a fost loc de așa ceva. O discuție ca fetele la o masă, să stăm să discutăm, nu. Ea n-a fost deschisă, îmi pare rău de situație, dar îi respect alegerea.

Dar am ajuns la o maturitate emoțională, așa că încerc să mă protejez pe mine mai întâi”, a recunoscut Catinca la Antena 3 CNN. Fiica regretatei Mioara Roman spune că a luat notă de hotărârea Oanei de a nu mai vorbi cu ea.

„Ea a mai făcut afirmații legate de foarte mulți oameni după care s-a răzgândit”

Pe de altă parte, știe că sora ei de mamă e schimbătoare.

„Ea a mai făcut afirmații legate de foarte mulți oameni după care s-a răzgândit, a revenit, e decizia ei. Și eu nu doresc decât să-i fie ei bine și Isei. Suntem oameni maturi, fiecare cu viețile lor, nu suntem un prim caz, nu e neobișnuit. Doar contextul, pentru că suntem amândouă persoane publice”, a mărturisit Catinca Roman, cunoscută așa de o țară întreagă, deși poartă numele tatălui ei natural, care nu e Petre Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre