Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Marius Elisei se bat în postări pe Instagram. Bărbatul nu se lasă și aruncă cu noroi cât poate

Oana Roman și Marius Elisei se bat în postări pe Instagram. Bărbatul nu se lasă și aruncă cu noroi cât poate
Situația dintre Oana Roman și Marius Elisei e din ce în ce mai tensionată, iar bărbatul, dacă până acum nu și-a făcut simțită prezența, nu se mai potolește.

Probleme mari între Oana Roman și Marius Elisei. De când s-au despărțit, cei doi nu mai păstrează aparențele și se înțeapă cât pot de mult.

Cu doar câteva ore în urmă, Marius Elisei a avut o primă intervenție, iar cuvintele fostului partener de viață al Oanei Roman au fost mult prea grele. El a ajuns chiar să spună că fiica lui Petre Roman nu a meritat să fie nici mamă, nici mireasă.

„Tu niciodată nu te uiți în oglindă, înainte să vorbești?”

Aflat în mașină, Marius Elisei și-a pus poalele în cap și i-a spus Oanei tot ce are pe suflet. El a mers mult prea departe și i-a spus că a făcut-o mamă și mireasă, deși nu a meritat acest lucru. „Deci, te rog frumos, să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni.

Tu niciodată nu te uiți în oglindă, înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești, înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, o să aibă de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și o să vezi că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva.

„Și nu uita că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”

“Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter. Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești”, a spus acesta.

„Sunt atât de bine și sunt atât de fericit și îi mulțumesc”

Vorbele sale nu au fost deloc pe placul internauților, care l-au taxat. Elisei spune că nu s-a simțit jignit, lăsând să se înțeleagă că zece ani cât a stat cu Oana a avut parte de acest tratament zilnic. În final, a pus bomboana pe colivă, afirmând că e foarte bine și extrem de fericit de când a plecat de lângă fosta soție.

”Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea și chiar și-a dat cu părerea într-un mod care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o dar mă rog, este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri și atâtea critici mi s-au adus aseară pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest… pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus pentru că eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat, așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine și sunt atât de fericit și îi mulțumesc.”, a spus Marius Elisei pe InstaStories.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre