Adriana Bahmuțeanu numără zilele până va fi mireasă. Va avea două nașe celebre – Iată cine sunt!

Adriana Bahmuțeanu numără zilele până va fi mireasă. Va avea două nașe celebre – Iată cine sunt!
Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan numără zilele până când vor deveni soț și soție în fața lui Dumnezeu. Carmen Harra a povestit, pentru prima dată, cum s-au cunoscut.

Dacă până acum au ascutat-o orbește pe celebra clarvăzătoare, cei doi și-au ales data nunții fără să țină cont de calculele lui Carmen Harra.

Din fericire, au ales o cifră care le va fi prielnică, e vorba de 7 iulie 2023, simbolizând căsătoria și trinitatea.

„Mi-au spus fără să ştie că se căsătoresc în iulie. E o dată perfectă. Ei şi-au ales data fără să ştie socotelile mele.

Au ales data de 7-7-7 (ziua 7, luna a şaptea, anul 2023 ale cărui cifre adunate fac tot 7 – n.red.). De 3 ori 7 egal 21, dacă adunăm 2 cu 1 dă 3, este cel mai puternic simbol al căsătoriei. Piramida – 3, triunghi: mama, tata, copilul. Şi-au ales simbolul trinităţii, absolut magic această relaţie între ei. Oamenii ăştia sunt sortiţi să facă o casă şi o familie împreună.

„El şi-a dat seama că sunt un pion în viaţa lui, să-l avertizez, să-l îndrept pe un drum pe care trebuie să meargă”

Amândoi au traumele lor. Eu l-am cunoscut pe George înainte să-i moară soţia şi l-am avertizat asupra acestui lucru. E foarte greu să faci astfel de anunţuri. De atunci, conexiunea mea cu el e foarte puternică. El şi-a dat seama că sunt un pion în viaţa lui, să-l avertizez, să-l îndrept pe un drum pe care trebuie să meargă.

La fel cu Adriana. Am cunoscut-o pe vremea când era căsătorită cu Prigoană. I-am spus că va divorţa. Nu doar că ei amândoi au trecut prin traumele lor, dar s-au găsit unul pe altul şi se vindecă reciproc, a spus clarvăzătoarea la Wowbiz.

Anamaria Prodan vrea să le fie nașă

Cât privește nașii, Carmen Harra a mărturisit că va fi nașă alături de Anamaria Prodan. Doar că nu s-a luat în calcul un lucru foarte important, nici clarvăzătoarea, nici afacerista nu sunt căsătorite. Carmen Harra este văduvă, iar Anamaria Prodan, proaspăt divorțată. “Trebuie să vin la nuntă, trebuie să fiu naşa nr 1, în afară de Anamaria Prodan, că ştiu că şi ea vrea să fie naşă. Să fim cât de mulţi naşi care să ne bucură, de bucuria lor”, a mai spus Carmen Harra.

Ce le-a prezis fosta cântăreață Adrianei și lui George

Deși nici unul nu mai spera că va găsi pe cineva care să-i fie partener de viață, Carmen Harra le-a prezis amândurora că nu vor rămâne singuri, punctând și inițialele persoanei de care se vor îndrăgosti.

„Îi spuneam lui: o să întâlneşti o femeie cu iniţiala A, care a fost căsătorită, are doi copii, dar care nu este în California (în acel moment, George Restivan locuia în California – n.red.). Ei îi spuneam: în viaţa ta apare un bărbat cu litera G, care nu este de aici, care a mai fost şi el însurat. Adriana mă privea cu neîncredere şi îmi zicea: “Dacă spui tu, Carmen, dar eu nu ştiu despre ce vorbeşti”.

“A vrut să o cunoască doar ca o personalitate. Ea prima dată nu a vrut, că era obosită”

Eu am trimis un pachet în România şi s-a oferit George să mi-l ducă. Ajunge în Bucureşti, îi spun să stea în locuinţa mea, să nu se mai ducă la hotel. Şi el îmi zice că a auzit de Adriana Bahmuţeanu, ar vrea să o cunoască, că este o femeie frumoasă, deşteaptă, că ar vrea să o invite la cină şi să stea de vorbă. A vrut să o cunoască doar ca o personalitate.

Ea prima dată nu a vrut că era obosită. La insistenţele asistentului meu, Adriana s-a dus la acea întâlnirea în trei oameni (asistentul lui Carmen Harra a fost şi el prezent – n.red.).

“S-au oprit pe scările casei mele, că noi suntem vecine, şi au povestit până dimineaţa”

Întâi s-a uitat ciudat, apoi a început o conversaţie cu George care a ţinut până dimineaţa. S-au oprit pe scările casei mele, că noi suntem vecine, şi au povestit până dimineaţa. De acolo, într-o perioadă de câteva săptămâni, au format o relaţie.

Amândoi sunt în ani karmici. S-au întalnit în acel an karmic, imediat s-a demarat acea conexiune, acum se găsesc amândoi în ceea ce se numeşte începutul unei alte etape de viaţă”, a povestit Carmen Harra cum a început relația Adrianei Bahmuțeanu.

Recomandarile noastre