Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Mihai Mitoșeru au o relație lungă. Puțini știu asta

Oana Roman și Mihai Mitoșeru au o relație lungă. Puțini știu asta
Oana Roman este, de mai bine de jumătate de an, o femeie singură. Chiar dacă despărțirea definitivă de Marius Elisei nu a fost la fel de civilizată ca prima, de acum câțiva ani, în final, fiecare și-a găsit liniștea. Bărbatul, în brațele unei tinere, cadru medical, Oana, în sânul familiei și alături de prieteni.

În timp ce toată lumea așteaptă ca și fiica fostului premier Petre Roman să aducă un bărbat în viața ei, azi s-a aflat că Oana Roman și Mihai Mitoșeru au o relație lungă de prietenie. Oana a ieșit duminică la o întâlnire cu acesta, iar pentru asta  și-a lăsat buclele să îi curgă pe umeri, și a îmbrăcat un outfit relaxat și elegant. Ea  le-a și dezvăluit urmăritorilor ei de pe rețelele sociale că se va întâlni cu un „prieten”. Apoi l-a arătat pe acesta, dar și pe încă un amic al lor.

Oana Roman și Mitoșeru au o relație lungă

„Azi m-am întâlnit cu 2 colegi de liceu dar și prieteni de-o viață. Mitoșeru e prietenul meu din clasa I, deci avem peste 40 de ani de prietenie, și Dan Cristian Popescu e prietenul meu din clasa a VII-a, deci peste 35 de ani de prietenie. Cu amândoi am fost colegă în liceu”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman și Mihai Mitoșeru sunt prieteni de nedespărțit din clasa I (Instagram)

Ea și celebrul actor au mers la școală împreună până la finalizarea liceului. La facultate abia au luat-o, fiecare, pe drumuri diferite.

Mihai Mitoșeru, divorțat de 2 opri: „Acum îmi pare rău”

Mihai Mitoșeru este cunoscut ca actor dar și pentru aparițiile sale la televiziune. Acesta a fost prezentator, la diferite posturi de televiziune, dar și în cadrul unor evenimente private. Mihai Mitoșeru a fost căsătorit de două ori, iar în prezent este singur, după ce a divorțat acum mai bine de 4 ani. „Am avut două relații, una de 10 ani, una de 14, cred că am fost destul de ok în viața asta și destul de serios. Nu mă întreba de ce am divorțat, că nici eu nu știu, acum îmi pare rău.

Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez situația. (…) Mi s-a părut că cel mai bine e să plec din acea relație. Acum, după 4 ani de zile, nu mai gândesc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva”, a declarat Mihai Mitoșeru, la WOWnews, în toamna anului trecut.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre