Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Raluca Pastramă au dat nas în nas la un eveniment. Ce a ieșit din întâlnire…

Oana Roman și Raluca Pastramă au dat nas în nas la un eveniment. Ce a ieșit din întâlnire…
A trecut o perioadă de când Oana Roman și Raluca Pastramă nu și-au mai vorbit, pentru că fiica lui Petre Roman ar fi vorbit ce nu trebuie când ea și Pepe s-au despărțit.

Raluca Pastramă arată mai bine ca niciodată. A trecut de divorțul cu Pepe și își vede de viață. Pare că și cu Oana Roman lucrurile s-au îmbunătățit.

Oana Roman și Raluca Pastramă au dat nas în nas la un eveniment. Ce a ieșit

Oana Roman și Raluca Pastramă se pare că au uitat de problemele din trecut. Ce a fost a fost, iar doamnele au revenit la gânduri mult mai bune. Fosta soție a lui Pepe a dat curs invitației Oanei de a participa la un eveniment organizat de ea cu ocazia Crăciunului, iar întâlnirea a fost una plăcută pentru ambele părți.

În plus, toată lumea prezentă a fost cu ochii pe Raluca, care arăta mai bine ca niciodată, însoțită de frumoasele ei fiice, Rosa și Maria. Locul transformat de Oana Roman în tărâmul lui Moș Crăciun îi aparține lui Brigitte Pastramă și Florin, iar vedetele care i-au trecut pragul au felicitat-o pe brunetă pentru efortul depus.

Rosa și Maria au spus poezii

Raluca a evitat să vorbească cu presa, dar Rosa și Maria, extaziate, au dat interviuri, ba chiar i-au spus poezii lui Moș Crăciun. Fetițele lui Pepe au purtat haine de blană identice și au demonstrat că sunt extrem de bine educate. În ceea ce o privește pe Raluca, sursele spun că e fericită cu noua relație și e posibil să auzim chiar de o nouă căsătorie.

În ceea ce-l privește pe fostul soț, Pepe, se pare că povestea cu Jasmine nu mai e ca la început și în ultima perioadă cei doi nu se mai afișează împreună. Artistul preferă să-și vadă de muncă și de ceea ce iubește cel mai mult, copiii. Dar, vorba proverbului, nu aduce anul, ce aduce ceasul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre