Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman rămâne tot fără partener. Marius Elisei a dat verdictul

Oana Roman rămâne tot fără partener. Marius Elisei a dat verdictul
Oana Roman dă semne că vrea să reînnoade relația cu Marius Elisei, dar de data asta bărbatul spune clar și răspicat. „Am alte planuri”.

Vacanța pe care Oana Roman a petrecut-o alături de Marius Elisei în Bulgaria, nu a schimbat cu nimic relația dintre ei. Bărbatul nu mai vrea să fie prins în această căsnicie. Are alte planuri.

„Dacă te duci la ziua copilului înseamnă că te impaci cu fostul partener.? Nici gând de așa ceva. Sincer, sunt sătul să tot aud și să tot văd astfel de lucruri, să fiu împăcat la nesfârșit cu Oana. Nu se pune problema acum. (…) eu am alte planuri personale. Importat este copilul, fetița noastră. La fel de important este și ca noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm.

Cea mai minunată vacanță…

„Nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului”

Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta. Așa că momentan eu am alte planuri, mai apoi vom trăi si vom vedea, cine știe”, a declarat Marius Elisei pentru Cancan.

Oana și Marius, vacanță în Bulgaria alături de micuța lor

Oana Roman nu exclude o împăcare

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman vorbea despre o posibilă împăcare cu tatăl fetiței sale. Fiica lui Petre Roman a lăsat să se înțeleagă că a dat la spate toate problemele care au fost între ei, a făcut fotografii pe care le-a distribuit pe contul de socializare, ba chiar a pus și poze mai veche.

Totul pentru a-i demonstra fostului soț că a lăsat o portiță deschisă spre reluarea relației. Mai mult, pentru a închide gura cârcotașilor care ar putea să vorbească verzi și uscate despre plecarea lor în vacanță, în Bulgatia, Oana Roman a spus și câteva cuvinte. Ce-i, drept, dure. „În viață nu este nevoie să dai explicații: prietenii nu au nevoie de ele, dușmanii nu le cred, idioții nu înțeleg”, au fost cuvintele vedetei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre