Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman trece printr-o situație delicată. A rămas fără bani pentru îngrijirea mamei. Ce soluție a găsit

Oana Roman trece printr-o situație delicată. A rămas fără bani pentru îngrijirea mamei. Ce soluție a găsit
Mioara Roman a avut nevoie de cele mai bune îngrijiri medicale, iar Oana Roman a făcut tot ce a putut ca să-i ofere ajutorul.

Mioara Roman e pe drumul cel bun dar, din nefericire, Oana Roman nu mai are banii necesari pentru a o ține în același centru de tratament.

Oana Roman trece printr-o situație delicată. A rămas fără bani pentru îngrijirea mamei. Ce soluție a luat

Fiica lui Petre Roman a dat detalii noi despre starea de sănătate a mamei. Oana a venit cu două vești. Una bună, Mioara Roman și-a revenit. Și a doua: nu mai poate face față cheltuielilor cu centrul de îngrijire unde e internată Mioara. Chiar dacă în acel loc Mioarei i-ar fi foarte bine, Oana e obligată să o mute, pentru că nu mai are bani să plătească.

Am avut norocul ca mama să nimerească la niște doctori senzaționali

„Mama este foarte bine. Are un progres foarte mare. La început nu se ridica din pat, după aceea nu se ridica din cărucior, acum merge singură, chiar dacă nu mult, pentru că obosește. Progresul este vizibil și vreau să mulțumesc unor oameni care au ieșit în calea mea și m-au ajutat prin voința lui Dumnezeu.

Fără să o cunoască, pur și simplu au luat-o Salvarea, dar am avut norocul ca mama să nimerească la niște doctori senzaționali. Am avut cu mama anul acesta episoade dure. Cei de la centrul unde a stat ea mi-au salvat-o anul acesta cel puțin de două ori. Acasă, până vine Salvarea… Eu sunt convinsă că aceste lucruri i-au prelungit viața la propriu.

„Astăzi am căzut, pentru că tot o mut, e greu, numai că nu-mi permit, pe termen lung”

Astea sunt niște lucruri pe care vreau ca oamenii să înțeleagă. E foarte ok că vrem să îi ținem acasă, dar nu le prelungim viața în felul acesta.  Acum cum este o luptă grea în mine. Astăzi am căzut, pentru că tot o mut, e greu, numai că nu-mi permit, pe termen lung. Și dincolo e foarte bine, oamenii ăia i-au salvat viața, doar că s-a obișnuit aici, iar la vârsta ei e greu.

E foarte dificil pentru mine. Stând în casă, într-un fotoliu, nu e la fel ca într-un loc unde socializează, se plimbă, are personal, este lume, se întâmplă lucruri. În principiu ar trebui săptămâna viitoare să o mut. (…) Este scump, de ordinul miilor… Dar ea acolo are garsoniera mei. De Crăciun o iau la noi, la masă, dar e o luptă grea, pentru că știu că toate aceste schimbări sunt resimțite. Se schimbă personalul, locul. Acolo e universul ei, garsoniera ei”, a mai spus cu tristețe Oana Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre