Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a aflat de “Cocoșata” lui Alex Ashraf de la o fană. Afaceristul a descoperit că amanta are un iubit. Să vedeți ce va urma

Oana Zăvoranu a aflat de “Cocoșata” lui Alex Ashraf de la o fană. Afaceristul a descoperit că amanta are un iubit. Să vedeți ce va urma
Să-și fi luat Oana Zăvoranu bărbatul înapoi? Sau totul a fost doar de ochii lumii, pentru a evita discuțiile? Iată ce a postat bruneta pe contul de socializare.

În timp ce toată presa toacă faptul că Alex i-a pus coarne Oanei Zăvoranu, Querida își vede de treabă și umple contul de socializare de lucruri pozitive. Oare să fie liniște în sufletul vedetei?

Conform informațiilor primite de Cancan, nu doar că Alex a înșelat-o pe mult iubita lui soție, dar a dus-o pe Cocoșată la relaxare, în locurile calde. Și unde te simți mai bine ca în Dubai?

Sursele spun că Alex și-ar fi umplut buzunarele cu 20.000 de euro, pentru a-și trata amanta așa cum scrie la carte, apoi cei doi au plecat să uite de tot și toate. Și tot sursele susțin însă că acesta ar fi cheltuit doar un sfert din bani, apoi cei doi au revenit în țară la fel de îndrăgostiți.

Fotografia compromițătoare

Dovadă că escapada le-a priit. Însă nu pentru multă vreme, pentru că Oana, care are ochi și urechi peste tot, a aflat unde a petrecut bărbatul ei și mai ales cu cine. De la unii dintre fanii ei care, ghinion, se afla chiar în avion.

Persoana nu a stat deloc pe gânduri și a făcut o fotografie pe care i-a trimis-o apoi Queridei. De aici până la scandalul cât casa n-a mai fost decât un pas. Ca să se scoată, Alex i-ar fi spus Oanei că nimic nu e adevărat, el e nevinovat, pur și simplu a fost plecat cu niște prieteni, pentru că avea ceva treabă.

A intrat dihonia și între Alex și amantă

Dar pentru că Divinitatea nu doarme, Alex Ashraf a descoperit că iubita pe care a plimbat-o unde e cald și bine, l-ar înșela cu un anume domn mai în vârstă, foarte generos. Un lucru pe care acesta nu l-ar înghiți niciodată, așa că sigur va face tot ce va putea omenește pentru ca Oana să-l ierte. Doar că Alex se pare că nu știe că bruneta nu uită nimic.

“Nici dacă vă plăteam cu diamante nu scriați cu aceeași ardoare de mine”

Pe contul său de socializare, Oana le-a mulțumit celor care scriu despre ea. “Nici dacă vă plăteam cu diamante nu scriați cu aceeași ardoare de mine”, au fost cuvintele brunetei. Mai mult, ea le-a spus tuturor că nimeni nu o poate învinge, mai ales că acum a schimbat și… tehnica. Pentru că, odată cu trecerea timpului, s-a perfecționat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre