Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a ajuns de nerecunoscut. Necazurile și-au pus amprenta asupra ei – Foto

Oana Zăvoranu a ajuns de nerecunoscut. Necazurile și-au pus amprenta asupra ei – Foto
Al 13-lea termen al procesului în care Oana Zăvoranu e acuzată de șantaj n-a fost cu noroc pentru Querida, instanța amânând termenul pentru 14 octombrie.

Oana Zăvoranu pare de nerecunoscut în ultima perioadă. Necazurile și procesele în care e implicată i-au întunecat fața.

Procesul s-a amânat pentru data  de 14 octombrie

Ziua de 16 septembrie, când a avut loc al 13-lea termen al procesului în care e implicată Oana Zăvoranu nu i-a adus nimic bun vedetei.

În sala de judecată s-au prezentat doar Oana și Andrei Țîrdea (fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea), dar a lipsit avocatul, acuzat de complicitate la șantaj, care ar fi trebuit să medieze întâlnirea dintre vedetă și Bogdan Ioan Furtună. Acesta nu a ajuns în fața oamenilor legii, pentru că avocatul său a suferit un accident.

Oana Zăvoranu, dezamăgită de amânarea procesului

 „Din cauza imposibilității de prezentare a avocatului inculpatului Călin Ionut Silviu din motive medicale”, instanța a decis ca termenul să fie amânat pentru data de 14 octombrie 2024.

După ce procesul a fost amânat, Oana a ieșit din sala de judecată, dezamăgită lucrurile nu s-au finalizat. „Termenul s-a amânat pentru că al doilea sau al treilea avocat al lui Ionuț Călin, avocatul care m-a târât în această mizerie, ar fi suferit un accident”, spus Querida.

Oana și avocatul Ionuț Silviu Călin, acuzați de șantaj

Oana Zăvoranu, schimbată la față

Potrivit oamenilor legii, Oana Zăvoranu și avocatul Ionuț Silviu Călin sunt acuzați că ar fi încercat în 2021 să-l șantajeze pe fostul manager al clinicii One Life, medicul Bogdan Furtună cu suma de 800.000 de euro.

Cu ceva timp în urmă, Oana spunea că l-a cunoscut pe Bogdan Furtună datorită unei prietene de familie care i l-a recomandat. „Avea o față de flăcăul satului, mălai mare, cinstit și rumen în obraji și corect”, susținea vedeta.

La rândul său, Bogdan Furtună a declarat că Oana l-ar fi amenințat prin tot felul de mesaje. Vedeta, în schimb, menționează că ea a fost cea înșelată de cercul format din Bogdan Furtună, Andrei Țîrdea și prietenii lor.

„Singura chestie reală este că Ionuț Călin a fost colegul meu de facultate”

Fostul iubit al Andreei Mantea, Andrei Țîrdea a declarat că nu îl cunoștea pe medicul Bogdan Ioan Furtună și nu a călcat niciodată în clinica Oanei Zăvoranu.

„Singura chestie reală este că Ionuț Călin a fost colegul meu de facultate.

De aici și legătura și pentru că sunt prieten cu Bogdan. Eu nici nu-l cunoșteam pe Furtună, când și-a deschis clinica. L-am cunoscut la câțiva ani distanță. Ar fi culmea să intru și-n proces cu Oana Zăvoranu”, a spus acesta pentru Cancan.

Oana Zăvoranu, transformată total

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu s-a schimbat total. Pentru că încearcă să mai facă rost de bani, bruneta postează mesaje pe contul de socializare în care le vinde românilor tot felul de lucruri.

De la inele de argint, la pandative, poșete, pantofi, ochelari de soare, decorațiuni de interior și ultimele lucruri rămase din colecția sa de haine, Oana Zăvoranu First Collection. În fotografiile postate însă, Oana, chiar dacă nu vrea să le arate fanilor săi că problemele au împovărat-o, e schimbată la față, cu tenul mult mai întunecat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri