Simona Ionescu / Redactor Șef

Alain Delon a murit. Se vor stinge și procesele deschise în ultimul an cu copiii și „amanta” japoneză

Alain Delon a murit. Se vor stinge și procesele deschise în ultimul an cu copiii și „amanta” japoneză
A murit Alain Delon, icoana enigmatică a cinematografiei franceze, cu „față de înger”. Actorul s-a stins la vârsta de 88 de ani, lăsând în urmă lacrimi și durere.

Gigantul cinematografiei franceze, Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani. A lăsat în urmă o moștenire bogată în film, inclusive unele dintre marile clasice ale cinematografiei mondiale.

Felin, senzual, irezistibil, cu ochi albaștri și o frumusețe de nedescris

Alain Delon, care și-a trăit arta cu o intensitate de neegalat, a murit la vârsta de 88 de ani, potrivit unei declarații a celor trei copii ai săi pentru Agenția France-Presse. Alain Delon a fost o figură înainte de a fi un artist, un chip înainte de a fi o persoană, spun criticii.

El a fost arhitectul, nu întotdeauna conștient, al acestei construcții fără egal a peisajului francez, care i-a umbrit adesea opera. Felin, senzual, irezistibil, cu ochi albaștri și o frumusețe de nedescris, Alain Delon a evidențiat întruchiparea definitivă a actorului, fiind considerat de unii o vedetă masculină universală a cinematografiei franceze.

Iubita lui Alain Delon a fost acuzată de „violenţe intenționate şi sechestrarea unei persoane vulnerabile, abuz de încredere şi hărţuire morală”

A murit Alain Delon, cel mai iubit actor al francezilor

Celebrul actor trăia de mulți ani într-o vilă superbă de pe domeniul Brulerie, din Douchy, o comună din centrul Franței. Moșia sa se întinde pe 55 de hectare. Acolo a adus-o și pe Hiromi, o japoneză pe care a cunoscut-o în spital, atunci când a suferit un accident vascular.

Cei trei copii ai starului au deschis proces, în 2022, împotriva lui Hiromi, acuzând-o de fapte de hărţuire morală şi deturnare a corespondenţei, a anunţat avocatul lor.

Potrivit lui Anthony Delon, fiul starului de cinema, tatăl lui i-a și cerut partenerei sale să plece de pe proprietatea sa de la Douchy. Anthony Delon a acuzat-o pe dama de companie japozeză a tatălui său de „violenţe intenționate şi sechestrarea unei persoane vulnerabile, abuz de încredere şi hărţuire morală”.

În ultimul an, și copiii lui Alain Delon au avut litigii în ceea ce privește îngrijirea tatălui lor și și-au deschis procese unul altuia. Presa a vuit despre certurile dintre frați. Acum, posibil, ca aceste procese să se închidă sau să înceapă altele, legate de avarea tatălui.

Citiți și

„Oaia neagră” din familia lui Alain Delon. Celebrul actor a suferit mult din cauza lui

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre