Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a primit șorțul de aur. Dar și cinci lei. Bruneta e pusă pe fapte mari

Oana Zăvoranu a primit șorțul de aur. Dar și cinci lei. Bruneta e pusă pe fapte mari
În ultima perioadă, Oana Zăvoranu a ieșit din conul de umbră și e din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare.

Bruneta încearcă să-și rezolve cât mai repede problemele și, între timp, a revenit în forță, spre bucuria fanilor săi.

Oana Zăvoranu stă din ce în ce mai mult pe TikTok, unde fanii îi pot dona cadouri, sub formă de bani. Doar că pentru asta, ea acceptă și provocările prietenilor din online. Ultima dintre aceasta a fost spălatul parbrizului mașinilor, iar Oana nu s-a dat în lături, a pus mâna și le-a arătat internauților cu cât talent a fost înzestrată. E drept că pentru o asemenea muncă a fost și recompensată, primind nici mai mult, nici mai puțin decât cinci lei de la o persoană.

Unul dintre internauți i-a ținut companie

Un tiktoker s-a distrat pe cinste văzând-o pe oana în câmpul muncii. Bărbatul n-a putut să nu remarce cât de bine poate să arate vedeta și a afirmat că a primit șorțul de aur pentru cât de bună a fost în spălatul mașinilor. „E frumoasă, Oana, rău, uite cum arată la vârsta ei. Așa, Oana, așa, și pe partea cealaltă.

Felicitări, comunitatea noastră își arată recunoștința față de tine. Ai primit șorțul de aur. Mamă, se vede că nu ști să speli geamurile, se dă de sus, Oana. Dar ce-i place, nu se mai potolește din spălat, măi. Așa, Oana, bravo, da…

https://www.tiktok.com/@steleletiktok90/video/7209401055287774470?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=spynews.ro%2Fmonden%2Fshowbiz-intern%2Foana-zavoranu-surprinsa-cand-spala-masini-la-benzinarie-pe-tiktok-cati-bani-a-primit-vedeta-video-302239.html&referer_video_id=7209401055287774470

E fetița de servici / e fetița cu sclipici / Cu făraș și măturică / fata vrea să facă bani. (…) Oana, poate îi dai și taxiului ăla un pic”, a spus internautul răzând. După ce a terminat de curățat mașina, Querida a primit și cinci lei, pe care i-a luat pentru a duce provocarea la final.

Oana Zăvoranu e convinsă că va rezolva problemele cu ajutorul lui Dumnezeu

Cu ceva timp în urmă, Oana Zăvoranu le-a explicat fanilor săi că trece prin momente grele, dar știe că le va rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu. „N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși.

Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris bruneta pe InstaStory.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre