Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a spus cine e amanta care i-a „furat” bărbatul. „Să vedem ce o să facă acum când nu mai are ce să mulgă de la Alex…”

Oana Zăvoranu a spus cine e amanta care i-a „furat” bărbatul. „Să vedem ce o să facă acum când nu mai are ce să mulgă de la Alex…”
Oana Zăvoranu a trăit momente grele lângă Alex Ashraf de când a aflat că e înșelată. După ce a recunoscut că s-a despărțit de el, Querida a dezvăluit și cine e amanta care i-a făcut viața un calvar.

Oana Zăvoranu a mărturisit că amanta după care a plecat bărbatul care i-a jurat odinioară iubire adevărată, e o femeie ușoară, care practică cea mai veche meserie din lume. Modelul l-am aflat și în cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf.

Așa cum o știe toată lumea, Oana Zăvoranu a pus piciorul în prag și a dezvăluit și cine e domnișoara care i-a mâncat sufletul în ultima perioadă. Bruneta spune că aceasta e o femeie de uși multe, pe care Alex ar fi cunoscut-o pe rețelele de socializare și brusc s-ar fi îndrăgostit ca un adolescent.

Și-a întreținut amanta pe banii soției

Oana susține că soțul nu doar că i-a pus coarne, dar a făcut și un lucru nedemn de un gentleman: și-a întreținut amanta cu banii nevestei. Așa se face că bărbatul ar fi luat din casă nu mai puțin de 162.000 de euro. Bani pe care i-ar fi cheltuit pe casa amantei, mașină, dar și operații estetice și vacanțe. Tânăra bine dotată se numește Alexandra, este o „videochatistă păguboasă” care nu s-ar fi rușinat de meseria pe care o practică și i-ar fi recunoscut.

„Alex a cunoscut-o pe Tik Tok și a făcut o pasiune pentru ea”

„Fata asta este o prostituată! Nu o spun eu așa, din răutate. Pur și simplu aceasta este meseria ei. Lucrează în Geneva ca prostituată. Alex a cunoscut-o pe Tik Tok și a făcut o pasiune pentru ea. Ea acum este plecată acolo. El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la pușcărie.

Oana Zăvoranu și înșelată și cu banii luați…

„Videochatistă păguboasă”

Fata a fost o videochatistă păguboasă, iar când l-a cunoscut pe Alex și a aflat cine e, a făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani. Ca bărbat, cum dracu să pleci tu de lângă un diamant pentru o asemenea mizerie de femeie? E rușinos. Cum tu, ca bărbat, să stai acasă și să scoți câinii ăleia la plimbare, în timp ce ea se prostitutează la Geneva? Atenție, nu vorbim de online, ci de prostituție adevărată!”, susține Oana Zăvoranu pentru Cancan.

„Aflase că îl înșelase cu peștele”

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu susține că și Alex ar fi fost înșelat la rândul său de Alexandra cu „peștele”, moment în care și-a luat bărbatul de mână și a fost acasă la amantă. Atunci, au făcut chiar și o listă cu ce se află în locuința tinerei, cumpărat pe banii Queridei.

„Să vedem ce o să facă acum când nu mai are ce să mulgă de la Alex, cred că e fomică mare.

Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta!”, a dezvăluit Oana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre