Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, amenințată public. Telenovelista pare că a făcut o criză de nervi și le-a făcut albie de porci pe autoare

Oana Zăvoranu, amenințată public. Telenovelista pare că a făcut o criză de nervi și le-a făcut albie de porci pe autoare
De ceva timp Oana Zăvoranu a pornit o întreagă campanie împotriva unor vedete din România. În stilul caracteristic, sincer și fără perdea, diva nu s-a ferit să dea de pământ cu diverse doamne și domnișoare din showbiz, deranjată fiind de campaniile pe care acestea le au și de cum se prezintă în mediul virtual.

În ultimele săptămâni, Oana Zavoranu a fost foarte ocupată. Deranjată de activitatea vedetelor în mediul virtual, aceasta a atacat dur actvitățile și campaniile pe barter ale anumitor vedete. Săptămâna trecută, spre exemplu, actrița de telenovele a criticat-o dur pe Oana Roman, dar și pe vedete cum ar fi Adelina Pestrițu și le-a acuzat că-și expun copiii pe internet pentru bani. 

Printre cele care au reacționat la momentul respectiv a fost și Oana Roman, care a cerut ajutorul unui avocat pe un grup popular pe Facebook, ulterior ștergând postarea. 

S-au unit 5 contra 1 și și-au luat avocat

Duminică seara însă se pare că scandalul a ajuns la un nou nivel. Probabil sătule de jignirile ce le-au fost aduse, cinci dive autohtone au hotărât să ia atitudine. Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Anda Adam, dar și Alina Ceușan și-au unit forțele și au compus un mesaj comun pe care l-au împărtășit public, pe conturile personale: “De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.”, este doar o parte din mesajul scris. 

Sursa foto: Instagram

Cele cinci au anunțat cu această ocazie și că au căutat sprijin juridic, plănuind să acționeze legal împotriva “Queridei”: “Deja, prin intermediul unor avocați, am demarat acțiuni judiciare care să conducă la tragerea la răspundere atât penală, cât și civilă, a acestei persoane. De asemenea, avem speranță că mecanismele judiciare vor opri conduita vădit ilegală a respectivei persoane, precum și a celor care o susțin în diverse moduri. Înainte de a fi influenceri, suntem oameni care își doresc să trăiască într-o societate civilizată, iar civilizația presupune niște limite, niște drepturi și niște mecanisme de protecție a acelor drepturi. Internetul este un spațiu public în care, dacă educația nu ne obligă la o conduită civilizată, legea cu siguranță o va face”, s-a încheiat mesajul transmis sincron de cele 5 vedete. 

Oana Zăvoranu, neimpresionată de amenințări 

Sursa foto: Instagram

Așa cum era de așteptat, mesajele au ajuns imediat la Oana Zăvoranu, care nu numai că nu a fost deloc impresionată, dar a avut și o reacție nevrotică la adresa celor cinci. Diva le-a acuzat că sunt la grămadă și că nu își asumă, pe lângă altele, apoi a reluat postările de critică la adresa lor: “Iar eu singură și asumată…nu la grămadă ca voi toate. Așa, să nu îmi pronunțați numele că mi-l murdăriți”, a fost prima reacție a Oanei, care se pare că a fost inspirată în urma mesajului de amenințare, căci au urmat o serie de noi atacuri la adresa influenceritelor, greu de reprodus. 

 

Deși se dădea leu, Dani Mocanu a făcut-o iar de oaie. E din nou în vizorul Poliției

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre