Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu ba pierde, ba câștigă în instanță. Ultima decizie a magistraților a cutremurat showbizul

Oana Zăvoranu ba pierde, ba câștigă în instanță. Ultima decizie a magistraților a cutremurat showbizul
Ani buni a ținut scandalul dintre Oana Zăvoranu și Luis Lazarus. Acum, judecătorii au pus piciorul în prag.

După ce a făcut-o „semi-asasină” și „centuristă”, Luis Lazarus a fost dat în judecată de Oana Zăvoranu. Lazarus a încurcat-o.

Oana Zăvoranu i-a dat lovitura finală lui Luis Lazarus. Ce urmează pentru fostul OTV-ist

Procesul pe care Oana i l-a intentat lui Luis Lazarus s-a întins pe ani, dar iată că a venit și momentul de final. Lazarus a pierdut prima dată în fața Oanei în anul 2019, când vedeta i-a cerut daune morale de 100.000 de euro, dar după multe discuții, s-a ajuns la 15.000 de euro. Plus cheltuielile de judecată. Lazarus nu a scos nici un ban din buzunar, iar Oana s-a enervat și mai mult, doar că a existat o problemă în acea perioadă. Pentru că nu avea nimic pe numele lui, nu a putut fi executat silit.

„Se numește Vasilică Țuțurică. Este numele real…”

„Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică (n.r. Luis Lazarus). Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut «asasină» peste tot. Am de recuperat 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată.

Se numește Vasilică Țuțurică. Voi nu-l cunoașteți așa, pentru că lui îi este rușine de numele lui. El se numește Luis Lazarus. Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat definitiv de vreo 4 luni. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!”, a spus atunci Oana Zăvoranu.

A fost executat silit

Magistrații au așteptat și ei, dar acum judecătorii de la Curtea de Apel București au dat decizia definitivă. Luis Lazarus a fost executat silit și, vrea sau nu, e obligat să îi plătească Oanei Zăvoranu suma de 15.000 de euro.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC. Încuviinţează executarea silită a debitorului LAZARUS, în dosarul de executare silită, în temeiul titlului executoriu, reprezentat de sentința civilă nr. ###/11.04.2017, pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. ####/3/2017”, se arată în sentința citată de Viva. Nu există cale de atac.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre